söndag 12 februari 2012

Paus i teknikaliteterna...

Nu ska jag till slut skicka in lite mössor till Stickhjälpen:Mamma har gjort de flesta och de bästa!

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilken rundgång det blev med de där mobilerna. Men det är ju smart att inte bara kasta, eller lägga bort för att man får nya hela tiden.
Tänk att jag tycker aldrig att jag lyckats med sådana hjälmmössor. Tycker de är så söta och praktiska men, nån stans brister jag där.
De är väldigt söta och en del väldigt färggranna också. Nu blir det ju några till som får lite värmande och fint.

The Willow Fairy sa...

Smart karusell. Så går det till i vår familj också - oftast med möbler...Tror att den sista ikeabokhyllan från -64 har gått till loppis nu, men vissa saker har åkt många varv...Ligger ju helt i tiden också.

Har aldrig mobilbloggat - har säkert möjlighet med min mobil, men inte orkat bry mig, så säg till när du känner att du fått koll så kanske du kan hålla kurs...

Ska du ut till Grötö på stickfesten? Vet att du funderade på någon workshop. Jag har anmält mig till vändbara flätor på lördag eftermiddag. Var lite sugen på maska på och av på söndagen också, men jag kunde bara välja en dag kände jag...

Mia stickar sa...

Jag kan mms med min mobil men jag ligger inte ute på nätet med den så jag kan inte mobilblogga! De där bakre gula mössorna ser spännande ut, vad är det för mönster? Vad duktiga ni varit!