onsdag 4 januari 2012

Ser du stjärnan i det blå?

Det var så trevlig stickning men den blev inte så fin:Lite tråkigt garn och jag vet inte om jag ska ha den som disktrasa...eller kastrullunderlägg...eller inte alls! Men som sagt, trevlig stickning så med ett lite finare garn tror jag det blir en finfin disktrasa. Eller kastrullunderlägg. Eller pynt?! :-)

Tror jag börjar bli frisk nu, lyssnade på gladlåtarna på iPoden och spelade lite lufttrumma i väntan på hissen, kändes fint!(Fast jag har förstås inga tjusiga luft-trumpinnar från Roliga Prylar!)

5 kommentarer:

Maria sa...

Ser ut som en sjöstjärna!!!

Mia stickar sa...

Ser ju faktiskt ut som en sjästjärna, inte dum alls! Och tänk om alla fick lära sig tvåändsstickning på tennisskolan! KAnkse till och med jag skulle börja med tennis..... :)

Hoffmans Design sa...

Vad fint det blev grytunderlägget. Ja du vad gör vi med våra sönerm?
Ne jag e jätte glad över Fredrik skit samma att jag fick köpa nya skidor bara det blir bra för han och att han kommer kunna åka när det e dags. Kram Hoffmansdesign

AnJa sa...

Om jag hade en så där fin sjöstjärna som disktrasa vore det säkert mycket roligare att torka köksbordet! Och skulle vilja se B.B. med en tvåändsstickning i händerna :-D

Birgitta sa...

Gott att du börjar friskna till! Det var väl en fin och ovanlig disktrasa!