onsdag 18 januari 2012

Jag vann!

Jag vann hos Rosenvante!
Och jag hann inte mer än skicka min adress så låg paketet i brevlådan!Jag har läst på en massa bloggar om fina vantar men inte riktigt kommit mig för men nu blir det av för jag ska sticka Uppsalavanten i underbar Visjöull. Tror att det kommer se ut som solnedgång bakom domkyrkans torn:Lite prestationsångest kanske men jag har blivit ganska bra på att sticka med två färger... :-)
Tusen tack, Rosenvante, du gjorde en bloggvän glad!
Arbetade sent igår och så hela dagen idag så ikväll är det soffkväll!

6 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Stort GRATTIS Cecilia till den fina vinsten!!
De vantarna är så himla fina och Visjö är ett härligt garn. Och spunnet på en Spinning Jenny. Coolt, eller hur?

Rosenvante sa...

Det var så kul att det var en av mina riktigt fina bloggvänner som vann. Nu ska det bli roligt och få se den uppstickad också. Köpte ju garn till mig också, men jag har som sagt ett par andra vantar och en tröja att göra innan jag kan ge mig på detta fina mönster. Lite avis blir jag allt om du börjar redan nu, men det blir även en sporre för mig att få börja nån gång.
Ha det nu så fint. :)

Birgitta sa...

Grattis! Vilken härlig vinst!

Bettan sa...

Grattis till din vinst!! Blir spännande att se dina vantar.
Kram sytanten

AnJa sa...

Grattis :-) Det ska bli kul att följa ditt vantprojekt!

Bluewhiskey sa...

Vad roligt med en liten vinst sådär mitt i vintern att trösta sig med. Här har snöslungan fått röra lite på sig för bara andra gången den här vintern, resten av den snö som kommit ser jag som frost så den trampades ner. Vårkänslor börjar jag dock få lite nu och då, när solen tittar fram och avslöjar mina lortiga fönster... ^^