måndag 9 januari 2012

Brudsjalen före och efter

FÖRE:EFTER:CLOSE UP!Jag är nöjd, men nu sätter blygheten in; kan man ge bort en sjal utan att ha kollat ifall mottagaren gillar färgen? Kvaliteten?
Hur ska jag ge henne den så att hon förstår att det är en gåva men att hon ändå kan säga att hon vill ha ett annat garn?
Ja,ja, i värsta fall blir det fel och pinsamt och jag måste säga upp mig från jobbet... :-)

Inser att jag bloggat bilder med "bara" 3 megapixlar den senaste tiden eftersom Tradera inte klarar så mycket mer än så... Nu har jag emellertid ställt om kameran till max!

Min "röda" amaryllis är helt förtjusande!Men klart rosa, förstås!
Laxrosa, till och med!

6 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Snygg den blev. Amarylis Hmmmm kanon fina jag har en vit.
Kram Hoffmansdesign

Birgitta sa...

Wow... underbar sjal! Ja det där är svårt! Men kan du inte säga ungefär så, att du vill ge henne en sjal, t.ex den här, (jösses kan inte föreställa mig att hon skulle vilja ändra på något om jag ska vara ärlig!), men att du verkligen vill att den ska vara "rätt" i färgen och så där. Eller så ger du henne den och litar på att den är vacker - för det är den verkligen! Oh så söt amaryllis!

Kristina sa...

Jättefin sjal och amaryllis också!

Undrar varför du ska lägga ut så stora bilder? Mer än 3 megapixel? De är ju så stora att man måste zooma ut dom för att se hela på en gång på skärmen. Är det någon som ska skriva ut dom i stort format har det ju betydelse men inte om man bara ska titta på dom på skärmen. Dessutom förminskas dom ju i bloggen och då kan de t o m bli sämre än om de är mindre från början.

Rosenvante sa...

Det där var en svår fråga faktiskt, min första tanke var att klart hon gillar den, men så lugnade jag ner mig och inser problemet. Det där kan ju uppstå, även om jag har svårt att tro det, men alla gillar ju inte sådant vi gör, det är ju tyvärr så. Men ge henne bytesrätt, ångervecka eller vad du nu kan komma på.
Jag tycker i alla fall den är helt underbar och jag förstår också vilket jobb du lagt ner på den. Åh, jag hoppas verkligen du har en förståndig arbetskamrat som förstår sig på att uppskatta nått sådant fint.

The Willow Fairy sa...

Sanslöst vacker - den är så tunn att den knappt syns - hur kan du bara ge bort något så vackert? Hoppas mottagaren har vett att uppskatta hantverket.

AnJa sa...

Säger det samma! Skulle jag lyckats få ihop ett sånt där underverk hade jag aldrig gett bort det ;-) Jag tror risken är obefintlig att den inte blir rätt mottagen!!!