söndag 18 december 2011

Nöff, nöff!

Nu skuttar kultingen Särimner omkring igen! :-D

Men det gick verkligen ovanligt bra med alla planer igår!
Västen ska jag försöka lämna idag och jag har väl inte full koll på julklapparna men jag fick gjort andra saker; pepparkaksdeg och "tack-för-god-grannsämja-blommor" till tidigare grannar.
Så jag är nöjd!
Julkorten fick jag hjälp av barnen med; jag skrev korten och de skrev adresserna (det tråkigaste! :-D)Och lite julpynt kom fram:
Eftersom jag ska arbeta idag har jag nu gjort en lista åt maken: Städa hela lägenheten, hämta hem alla kartonger från externa lagret och packa upp dem, organisera källarförrådet så det blir som Harry potters tält på Qudditchmatchen, köpa ny TV och förbereda en liten elegant supé lagom tills jag kommer hem. (Han vet inte om det än...)Men i alla fall tänker jag sitta och stick en stund nu och lyssna på Drama Queens, en hörbok som börjat lovande!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Haha, det var ingen dålig lista du gjort till maken, är han superman kanske? Hoppas han inte stupar i trappan nu bara.
Sticka lungt innan jobbet och fastna nu inte i boken så du missar att komma iväg.
Själv ska jag ta vardagsrummet idag, tunga möbler. Stempen ska spika i stugan så vi kan sova där i veckan. Så det är pyssel här hela dagen igen som gäller och julkorten, ja de ligger fortfarande i lådan. :)

Mia stickar sa...

Jag ahr fått juljkorten klara, lite damtorkning sen har det varit skidåkning och sticning! Ska börja med såna där listor till maken, tack för tipset! :)

Lilli sa...

En sån "liten nätt" att-göra-lista du fixade till maken :) Oj, oj!! De vita bäddsockorna är helt bedårande, tycker jag. Hoppas att ni trivs i nya boendet!

Sunna sa...

haha vilken lista, undrar vad han sa om den

AnJa sa...

Det är rätt! Piska på han bara :-) Det är som alltid lika roligt att läsa dina inlägg!