söndag 11 december 2011

Fredagens bästa köp!

Jag är helt för att alla ska anstränga sig för att skapa ett hållbart samhälle, men om lågenergilampor tycker jag inte! På många sätt ogillar jag dem men framför allt är det inget BETT i ljuset!
Vi skumögda kisar och kämpar.
Men med tre lågenergilampor på en gång, då lyser det som en landningsplats för E.T.-s moderskepp!Absolut fredagens bästa köp! Sovrummet är ljust som en operationssal!

Vi har haft lite familjedag idag, varit i lite olika affärer och köpt mer eller mindre nödvändiga saker...Sonen satsade på små kaktusar:Dottern på en lite större som jag inte fick med på bild men den har i alla fall en sombrero som hon lånade: Väl hemma hittade hon ett örhänge värdigt en hängiven stickares dotter:
Stickning, ja!
Gladsockor av Järbos mininystan:Sockor till J:Ett par till till dottern, stickor 2!Bäddsockor till mamma:Silket jag spann häromkvällen:Sist och absolut minst, fru Orkidé!
Saknat min kamera? Vaddå? Vem? Jag?
Njo, kanske lite...

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Fniss, vi har också köpt nya lampor och jag håller helt med dig om de där förbenade glödlamporna. Nu står man ju minst 15 minuter och läser och funderar och jämför innan men ger upp och plockar ner nått i korgen. Så priset sen, svinigt dyrt och man kan ju ge sig den på att man köpte fel ändå när man kommer hem. Sen det där att man ska tända lampan och det tar 10 minuter innan den lyser klokt, jag vill ju ha LYSE direkt när jag trycker på knappen.
Fnisset var åt ditt kort på dottern, ser du vilken fin spegling det blev i fönstret? Jag bara älskar sådan kort.
Ska du hinna göra klart alla strumpor till jul? Inget dåligt antal du gör.
Brödet är perfekt, tar ganska lång tid men själva bakandet går ju fort, smöra formen ordentligt bara, ett litet tips. :)

Birgitta sa...

Oj så många fina sockor - inga kalla fötter runt dig, inte! sombreron var fin, men kanske aningen liten i storleken...

AnJa sa...

Förstår att det var härligt att hitta kameran! Häftigt örhänge :-) och oj så produktiv du är i stickningen!

Mia stickar sa...

Gillar inte heller fegljuset i lågenergilapor, mina ögon kräver ljus! VAd mycke fint du har på stickorna!

Bluewhiskey sa...

Produktiv var ordet, jösses vad du är snabb i stickandet :)