Aiolin!
Jag gör ett tappert försök vartenda år och ibland blir det så illa att det bara är att slänga bort direkt.
Ibland äter min make tappert.
Men i år!Blank, fet, krämig och oskuren!
Låt nyårsfesten begynna, aiolin är klar!
lördag 31 december 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Grattis!
H ett gott nytt år!
Grattis! Det är ett gott omen inför 2012!!!!
Yay! Härligt - ailoi som är så gott. Gott nytt år!
Grattis :-)
Nu är jag klar med alla nupparna. Fungerade väldigt bra med din metod. Jag trodde att det kanske skulle se slarvigt ut när man hade så långa uppdrag, men det blev bra. Första varvet med nuppar var ett litet ... Det är ju inte så många nuppar i Annis, men jag gjorde lite fler repetitioner än ursprungsmönstret, så 35 x 5 nuppar blir lite i alla fall... nu har jag bara slätstickningsdelen kvar.
God fortsättning.
Grattis!
Alltid skönt när man lyckas.
Grattis till en bra aioli! =)
grattis, har du skrivit upp hur du gjorde? trevlig fortsättning
Skicka en kommentar