lördag 31 december 2011

Hade jag verkligen glömt

hur besvärligt jag tycker att det är att sticka muscher?Ja, tydligen! 56 stycken på sjalens översta kant! Nåja, det går bättre nu än allra första gången. Då liksom fuskade jag mig igenom muschen men nu har jag kommit på hur jag ska få bågarna kopiöst stora så att det GÅR att göra rätt!
Det var till denna sjal jag ville ha entrådigt från Hedängens garn och ull men valde istället Drops Kid-Silk för en mer prinsessig, lyxig look! (Läs: Nöden har ingen lag!) :-D

Sjalen är brudsjalen jag inledde året med! Har inte tänkt på det förrän nu, när jag letade upp den för att länka till bilden på den färdiga sjalen


Vi är allihop i familjen i olika stadier av förkylning och eftersom det är årets sista dag idag försöker jag tänka att om det gamla året slutar med så mycket hosta och snörvel så måste det nya börja lite bättre. Dottern och jag ska bara tillfriskna helt, sedan ska vi börja träna tillsammans, det kommer göra susen för hälsa och kraft!

Jag önskar alla ett riktigt gott nytt år, att bra saker kommer ut ur det som verkar dåligt vid första anblicken men att det mesta som händer är bra saker!

11 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Vilket fantastiskt stickprojekt, jag fattar inte hur man kan göra så svåra saker...helt otroligt!
Krya på er och Gott Nytt År!
Kram
Anneli

Sunna sa...

wow vilken sjal, ett riktigt gott nytt år till dig

Rosenvante sa...

Den sjalen kommer väl att bli en favorit skulle jag tro, garnet är ju så underbart skönt att det är en njutning i sig bara.
Här har det hänt så mycket under min frånvaror från datorvärlden. Flera fina stickningar, smarta glasögon och skinkbyte osv.
Jag o Stempen går o snörvlar och har oss just nu. Lite orolig är jag allt eftersom vi ska över på barndop och 1-års dag nästa helg. Vi är liksom inte vana med de smås bacelusker och det har varit gott av den varan under senaste veckan. :)
Vi hoppas på ett riktigt gott 2012 och visst blir det bättre eftersom vi slutar året med snuva, eller hur?
Ha nu ett riktigt gott slut och ett underbart fint 2012.
Kram

Birgitta sa...

Underbar sjal! Min förkylning verkar ge sig rätt snabbt, har till och med orkat promenad idag, hoppas ert släpper också. Gott nytt år och kram!

Paradiset Kaos sa...

Krya på er!
Önskar dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Susilull sa...

Muscher hoppar jag gärna över.
Lycka till med sjalen!

Ha ett Gott Nytt År
och krya på er!

The Willow Fairy sa...

Gott nytt år på dig med. Håller på med en Annis just nu och gör noppor för första gången - seeeeegt Du får gärna avslöja ditt knep...

AnJa sa...

Gott nytt på dig! Jag ser fram emot att få fortsätta följa dig på din blogg :-) Kanske kan vi någon gång även mötas IRL.

Alexandra sa...

Gott nytt år =)

Anta sa...

Häe äe en till med stora problem med de där muscher så dom hoppar jag men skicka gärna ditt tips tar tacksamt emot det. Usch vad tråkigt med förkylningar hoppas att ni kryar på er snart. Gott Nytt År

Mormor S sa...

Jag tittar in och önskar dig ett Gott Nytt År.

Vilken härlig sjal du gjort och raggsockorna var jättesnygga.

Hälsningar Från Siv