torsdag 20 oktober 2011

Tankar av tacksamhet

Först av allt: Jag sov liksom lite illa i natt så jag är lite extra blödig, men här kommer de nu, alla känslorna på en och samma gång! :-)

Det har varit lite tryckt stämning på jobbet men idag när jag gick därifrån satt två av de trettio jag gillar bäst och kuttrade med varandra och det värmde mitt hjärta!

Jag gick raka vägen till Deisy design och där fanns Mia, redo att hjälpa mig välja garn till Gratitude. Mitt vackra grön-röda ville liksom inte bli till den sjalen, det vill bli något annat och nu har jag det optimala garnet till sjalen och till den person som ska ha sjalen!Det kommer bli så fint!
Precis kommen innanför dörren på Deisys drabbades jag av tunnelseende, detta garn var bara gjort för mig! Erfarenheten har lärt mig att ett nystan alltid är minst ett för lite så jag tog två! Ljust, färgglatt, lent, luftigt och mitt! Det står "Cecilias" på, jag ser det! (My precious!)

Nu ikväll har jag suttit på Nya Lundenskolan och hört sonens orkester spela och just denna lättrörda kväll spelar de ett potpourri från Sound of music och Av längtan till dig. Båda styckena glider in i min själ och jag sitter där och titta på ungdomarna som spelar så trosvisst och på de tre lärarna som ger så mycket av sig själva och känner att världen kan fläckvis vara god, till och med mycket god! Trots allt vidrigt som hänt de senaste dagarna finns det hopp.
Och jag stickar på med ihoptagningarna på Regina efter minnet och det var kanske inte en riktigt bra idé men det blir nog good enough!
Apropå trosvissa ansikten:
Här låg ett you tubeklipp med Oslo Fagottkor men klippet bara hackade i bloggen. Här är i alla fall Gabriellas sång:

6 kommentarer:

Monica sa...

"Av längtan till dig" får mig att gråta, varje gång. Kanske för att min bästa vän sjöng den på vårt bröllop eller bara för att den är fin. Låter som du haft en jobbig dag(ar) så kram till dig!

Maritas Maskor sa...

Jag älskar Gabriellas sång! Den lyssnade jag mycket på efter att min pappa gått bort. En så fantastisk text och ingen kan väl sjunga den vackrare än Helen Sjöholm.

Hoffmans Design sa...

Så mycket snyggt du hittade hos Deisy garn.
Måste dit snart Ha en kanonhelg Kram Hoffmansdeisng

Birgitta sa...

Åh så vackra garner!
Blir tårögd bara av att läsa om konserten, jag känner så väl igen det, minns det... Hoppas du får sova bättre i natt.
Kram!

Bland nystan o papper sa...

Så skönt när allt blir bättre!
Önskar dig en skön helg!

snögumman sa...

Vilka fina garner!! Blir spännande att se resultaten sen.
Tack för youtube-klippet. Perfekt sång just nu :)