tisdag 18 oktober 2011

Regina och en skön helg

Fredagens ledighet började med ett veterinärsbesök; Lilja har problem som eventuellt är allergi. Vi var på Smådjursakuten, alla kontakter vi haft med dem har varit fantastiska! De är underbara mot djur och människor vad besöket än gäller möts man av intresse och engagemang!

Sedan var det fredagsmys och på lördagen var maken, sonen och jag duktiga med packning och sådant. Vid fyra fick vi nog och åkte till landet och hade en skön kväll. Den ljuvliga söndagen hann vi med tipspromenad vid Skutesjön:ved-vård samt en lite söndagsmiddagsbuffé med dottern som kom ut med bussen:Och i alla pauser hade jag två sådana där goa stickningar på G: En sjukantig mössa i Zauberball och Regina i Alpaca: Regina är ett trevligt och välskrivet mönster, bara att läsa och sticka. Lärde mig med min systers hjälp en ny engelsk förkortning; KFB
(INTE Kentucky Fried Beef utan Knit Front Back,typ antar jag!) :-D

7 kommentarer:

Birgitta sa...

Vilka härliga bilder...

Lilli sa...

Ah, det VAR dotterns hår som jag gissade(eller en av flera av mina gissningar)! Låter som en riktigt gó helg :) Sköna färger på garnerna. Ha en bra vecka!

Maritas Maskor sa...

Vilka fina stickningar!! Det ser så himla fräsigt ut med alla de där glada färgerna!!
Och vilket fint ställe ni gick tipspromenad på! Hösten kan ju trots allt vara riktigt fin ändå :)
Jag måste ju säga, att din dotter passar så bra i den där häftiga färgen på håret!!
Lycka till med packningen!

AnJa sa...

Åh, vill ha!!! Både buffén och ett nystan zauberball. Åker till STockholm i helgen. Kanske "råkar" jag hitta en garnaffär :-)

Sunna sa...

underbara garner, riktiga färgklickar

skapa och inreda sa...

Söndagsmiddagsbuffén ser läcker ut!Mums :)
Gillar dina härliga garner.

Otaliga projekt sa...

Vet du att jag skrattade när jag läste din kommentar. Jag har haft exakt samma tanke! Undras vilka charmtroll som har kommit i hans väg om det är så han tror att "vi" är....?