söndag 9 oktober 2011

Lång helg som barkar mot måndag!

Japp, det känns som en lång helg som jag är nöjd med på många sätt, och flitig har jag varit! Proudly presents KOFTAN:I alla fall övre delen av den!:-D Färgen ser bäst ut på den övre bilden!
Och så har jag snott ihop ännu ett mobilfodral:Gillar det jag gjorde tidigare i höst utom att det är så väldigt rosarandigt, det känns liksom inte riktig som jag....
Och så nystar jag upp resten av garnet på nostepinnen, bara för att det är kul.Jag har en nystmaskin som gör det både bättre och snabbare men ändå! En nostepinne, det är ju kultur!
(Någon mer än jag som lagt märke till att det jag tar kort på ofta ligger sådär lite snitsigt på diagonalen? Ofta från nedre vänstra till övre högre hörnet? Tror det är ett uttryck för min obotliga optimism!)

Nu är emellertid helgen slut och det firade Liseberg med ett fyrverkeri: Regn och blåst, mörker och kyla och massor av blixtar och dunder! Nog måste det bli en bra vecka när helgen slutar så storslaget?

9 kommentarer:

Sanne sa...

Japp, veckan blir jättebra! Din kofta liknar den jag precis gjort, uppifrån och ner med framstyckena lite omlott.

anli sa...

Finfin kofta!
/Garnfröken.

Susilull sa...

Skönt när helgen har känts lång!
Och fin kofta har du snart färdig!

Birgitta sa...

Jättefin kofta! Och ja, absolut - den riktningen tyder definitivt på en positiv läggning!

Lilli sa...

En jättefin kofta i en snygg modell! Ditt pärlarmband i olika färger tycker jag är väldigt fyndigt! En färg för olika saker i ditt liv som du uppskattar :) Får riktigt inspiration att göra något liknande; man behöver bli påmind ibland om hur bra man egentligen har det. Som du skrev att du har kärlek runt ikring dig. När man ser sitt armband = en påminnelse. Toppenbra verkligen; tycker jag!

AnJa sa...

Det blir säker en bra vecka! Själv har jag börjat den med en elak förkylning. Bort säger jag bara. Gillar inte att hosta och snora.

lilian sa...

Någon mer än jag som lagt märke till att det jag tar kort på ofta ligger sådär lite snitsigt på diagonalen? Ofta från nedre vänstra till övre högre hörnet? Tror det är ett uttryck för min obotliga optimism!)------------det är en himla bra vinkel----den tilltalar betraktaren och tillfredsställer fotografen. Bästa vinkeln för oss i västvärlden som läser från vänster till höger och nerifrån och upp tilltalar sinnen om positiva rörelser.
Tvärtom hade varit ett elände

Zandra sa...

Nu har jag försökt fixa det.... Nystpinne... Det är nog något jag måste göra mig, då min nystalätt är i sverige, i en låda, någonstans...

Margita sa...

Det tog att rensa men det har jag glömt i vinter när jag kokar soppa