fredag 7 oktober 2011

Jag, en letare

Sedan en tid tillbaka letar jag efter våra källarnycklar. Sist jag vet att jag hade dem var när jag var nere och malröjde. Då och då letar jag mer intensivt, ibland går jag mer omkring och liksom LURPASSAR och hoppas att jag liksom ska överraska dem med att ligga och drälla framme någonstans.Medan man letar efter någon sak hittar man en massa andra saker som egentligen inte varit borta, bara inte efterfrågade på ett tag. Så idag, när jag behövde mitt superlim som jag använde när stickan gick sönder visste jag att jag sett det någonstans...så plötsligt snodde jag runt som en iller och letade efter LIMMET!!!
Gah!
När vi har flyttat ska det vara en sak till varje sak och var sak ska vara på sin plats!

(Jo, jag hittade limmet!)

8 kommentarer:

AnJa sa...

Tack för skrattet till morgonkaffet :-) Ofta brukar jag glömma vad det är jag letar efter...

ElsieoViola sa...

Jag har alltid en inre bild av var saken är, men det ser inte alltid så städat ut hos mig. Min morfar kallar det för organiserad oordning för han är av samma kaliber som jag! Det har lett till mitt favoritcitat; Ordning är för idioter, genier behärskar även kaos! :-D

ElsieoViola sa...

Fast jag hittar inte mina garnfärger... Kanske jag ska börja söka efter något annat?

Mia stickar sa...

Vad man känner igen sig! JAg brukar få fram en bild när jag letar något om jag har sett det och kan veta att det tex ligger i en låda, men vilken?

Birgitta sa...

Uh, irriterande när saker gömmer sig - och man tycker ju att man har letat precis överallt. Jag antar att du redan provat det där med vilka kläder du hade den dagen när du hade dem? och vad gjorde du sen? de kanske är i bilen (om du letat överallt menar jag)?

Hoffmans Design sa...

Du skall se dom kommer fram när man minst annar. Ha den kanon helg.
Kram Hoffmansdeisng

Veronica sa...

Va det är jobbigt sånt där. Jag letar i omgångar efter ett presentkort som bara är borta. Jag kan ge mej på att det kommer fram dagen efter det går ut :P

Zandra sa...

Jag känner igen det där... Och inte blev det bättre efter flytten! Nu letar jag saker och kommer på att jag inte har flyttat med dem utan att de finns i förrådet ett par hundra mil bort :-S och jag kan ju inte gärna dirigera min kära mor in där " tredje lådan från höger, troligtvis den i understa raden, kanske i den med kaffepannan..."
Så jag får köpa in nytt, så när det blir dags att flytta igen kommer jag ha dubbla uppsättningar av allt! Haha, det går ju an så länge det är roliga saker som stickor, garn och annat handarbetsmaterial, men inte när det kommer till vattenkokare och microvågsugnar ;-)
Ha en skön söndag!