tisdag 25 oktober 2011

Äsch då!

Pixi kommenterade att hon sett att pingvintröjestickningen var avslutad och nu har också jag klickat mig lite djupare in i länkarna och hittat samma information. Jag gör nog färdig min tröja i alla fall, har ju anpassat mönstret efter min egen ovilja att sy i stickat... men som sagt, vi är för sent ute här i Sverige nu!
(Drömde för övrigt att jag råkat repa upp min lintröja och råkat börja sticka fram och tillbaka på ett framstycke. Detta blev av någon anledning JÄMNARE än det jag stickar (i drömmen stickAT) och så var jag tvungen att inse att jag skulle behöva SY alla sömmar... Mardröm i sticksfären!)

5 kommentarer:

Veronica sa...

Typiskt...
Men om du åker till Kolmården en sväng då. Där finns det säkert nån pingvin som vill ha en rosa tröja. Om inte annat skulle djurskötarna bli rätt förvånade när de kom med maten på kvällen =)

Maritas Maskor sa...

Vad typiskt!
Jag som älskar djur gillade verkligen också idén med att få sticka åt små pingviner.... :)

AnJa sa...

Den kanske passar på nån knubbig liten tax? :-) Men du, drömma om stickning... månne du har stickat för mycket på sistone? :-D

Mormor S sa...

Det stämmer att pingvintröjestickningen är avslutad
Oj vilket långt ord det blev.
Jag tänkte också sticka några tröjor till pingvinerna men jag måste alltid fundera ett tag och sen är det försent

Vilken jättefin mössa du gjort.
Ha en bra dag. Hälsningar Siv

Zandra sa...

Har inte kommenterat på ett bra tag, men vad fin fjädern på Reginan blev!
Pingvinklänningen kommer säkert passa på någon -docka, jultomte, katt eller nåt... Annars har du ju en perfekt anledning att sticka en pingvin som passar i tröjan!