fredag 30 september 2011

Disig dag och kväll

På mitt jobb fikar vi på fredagar med något extra som någon av oss tar med, idag var det äppelkaka. Bra dag! (Lånad bild!)
Sedan fick jag inte gjort fullt så mycket som jag trodde jag skulle få gjort, men har det någonsin hänt?

På eftermiddagen gick jag på after work stickning, Sip & Knit på Eva Paley Jag stannade bara en timme men det var veckas bästa timme, fast jag knappt fick stickat något för det är så mysigt att sticka tillsammans! Jag är SÅ på nästa gång!! Bra dag!

Sedan bjöd dottern med mig på teater och det var en fasansfull berättelse och så skickligt framför att jag förflyttades i både tid och rum. Det var premiär för Mirad och hans morMastuhuggsteatern och trots att det var en hemsk historia om ett utdraget hatande fanns det ändå hopp och en gnutta framtidstro. Gå och se!

När jag gick till spårvagnen i den disiga kvällen mötte jag en gammal arbetskamrat och det var trevligt att prata en liten stund. Så, ja, bra dag!

Imorgon ska jag upp med tuppen, arbeta intensivt en stund, kanske städa lite och sedan åka ut till landet där maken och sonen är. Det blir nog också en bra dag!

6 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Detsamma. Det e alltid lika roligt att läsa på din blogg. Go äpplekaka Mums. Kram Hoffansdesign

AnJa sa...

Det är bra med bra dagar :-) Önskar er en härlig helg på landet. Ta med bikinin... jag har hört att Tyskvärme är på väg.

Bland nystan o papper sa...

Vad roligt att du kom! Ni var sex nya som hittade till oss igår :)
Önskar dig en skön helg!

Lilli sa...

Vi har det heltjockt med dimma här, både igår och idag. Som en mjölsäck! Har tänkt många gånger att jag också skulle gå till stickcafét på Evas Paley. Tänk om vi sågs där nån gång!? Det hade varit trevligt :) Men det är svårt att komma "in på land" på kvällarna. Vi har ingen färjetur då, dessvärre. Sommartid är lättare när vi kan köra själva i sommarbåten och det är långa ljusa kvällar. Ha en skön helg i stugan!

Sunna sa...

du låter så inspirerad och full av energi, ha en riktigt bra helg

Birgitta sa...

Va kul! Jag ska på stickcafé på tisdag, hoppas det blir kul. Det dumma är att det är bara den här veckan som by-bion och stickcaféet är på olika dagar, sen krockar det och då blir det svårt. Vi har ju inte så mycket nöjen här på landet så det är synd när de hamnar på samma dag! :-)