tisdag 23 augusti 2011

Nya idéer och ett litet misstag...

Änglabården blev inte riktigt som jag tänkte, muddarna med fläta på tvären blir nog sådär och mobilfodralet är klart; praktiskt men oskönt:Men nu har jag nya idéer. Jag ska göra en fräck väst som jag såg i en affär idag och så vill jag nog sticka Visa Lisas Gratitude, eventuellt av hemspunnet garn och så har jag tänkt mer på den där T-shirten i lin och tror nog att jag tar mitt presentkort med till Strikk imorgon...mmm...

Titta vad jag fick med mig från biblioteket idag:Det var INTE den bok jag lånade utan bara en som råkade ligga och skräpa vid låneautomaten. Ja, precis så disträ kan jag minsann vara!
Skulle gärna sett mitt ansiktsuttryck när jag drog upp den spännande reseboken ur väskan istället för ljudboken jag väntade mig!

Nä, jag reser inte så långt, i söndags var sonen och jag till Kungälv, det får räcka! :-)
Vi åkte till Ragnhildsholmen, en fästning från 1200-talet. Föregångare till Bohus fästning som ligger inne i Kungälv. Bland ruinerna gick det en flock får. Sonen och jag satt på en mur och åt matsäck när plötsligt ett får klev in genom dörren, tätt följd av tre andra. Hon tittade sig omkring, fick syn på sonen och mig och galopperade fram och ställde sig nedanför oss och tittade uppfordrande på oss. Gillar får kanelbullar? De gav upp att tigga ganska snabbt och började beta istället.Drickaburken är inte vår men den gråa "fläcken" i förgrunden är sonens knä.

Jag måste ladda in bilderna en och en, det går ju men blir liksom lite segt...

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Åh, jag som trodde du skulle ut o resa. :)
Undrar om det var nån annan som fick din bok i stället och om, hur såg då den minen ut....
Lamm är söta och de tigger som bara den, det gör de här också. Förra veckan sågade Stempen ner grenar från granntomten som låg över vårat tak och kastade in dem till lammen, jisses vilket liv. Nu förväntar de sig ett sådant skrovmål varje gång man kommer ner i den änden av trädgården.

Veronica sa...

Haha.. nu vet du ialf vart ni ska åka på semester nästa gång ;)
Någon som är van att bli matad skulle man kunna tro =)... ett byte kanske. Kanelbulle mot lite fluffig ull?

Mia stickar sa...

JA ja gkan tänka mig minen och ilskan som kommer när man inser vad man gjort!Är ocskå disträ coh ´gör sånna grejer! Gillar Veronicas föslag, en bulle mot lite ull!

Hoffmans Design sa...

Vilken härlig mobilväska. Så söta får. MMMMMM
Kram Hoffamnsdesign

AnJa sa...

Vilket fint fodral! Jag är impad över remmen. Vilken härlig utflykt. Och boken... du kanske ska se det som ett tecken?

Renée sa...

Häftigt med fika bland en skock får!

Bluewhiskey sa...

Ehm.. Apropå disträ.. Så läste jag fästingar och tänkte: hur i hela friden kan man vilja besöka dom???? Tur att du hade lagt ut bilder så att mitt misstag kunde rättas till ;)

Gärdet sa...

Jag kan kommentera!! :D
Och svaret är nog ja... jag tror får äter bullar om de blir erbjudna. Hur magen mår av det vette tusan, de är ganska glupna av sig ;)
Fina var de!