onsdag 24 augusti 2011

En gång är ingen gång, två gånger är en vana!

Jag har skrivit någon gång om att jag inte känt mig så väl till mods på Strikk, garnaffären. Nu är det så att förra gången jag var inne så var det så trevligt att jag nästan ville ta med allihop hem på middag! Men...en gång är ingen gång, så jag tog inget för givet idag när jag gick dit med presentkortet i högsta hugg.
När jag stått och velat en stund kom en trevlig expedit och hjälpte mig, så där lagom så att man känner att man väljer själv men får lite stöd, bara. Och i kassan utbrast expediten att hon tyckte att jag valt fina garner och att jag gärna fick komma in och visa upp resultatet! Och två gånger är en vana, så nu trivs jag även på Strikk! Så lätt är det att vinna över mig! :-)
Jag köpte lin till min T-tröja, måste klura lite på hur jag ska göra men det är bara kul, särskilt när färgerna är så spännande:Så nu bubblar det i all-in-one-kycklingen i ugnen och snart kommer mina nya vänner från Strikk på middag...nä, men det var i alla fall trevligt i affären idag!

Tror inte jag ska bjuda in någon alls, det svider bakom näsan och ögonen är varma och jag tål inte det stadiet i förkylningen så särskilt bra, jag regredierar och blir gnällig...

10 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

nej du jag tycker inte det e alltid trevligt där man får allt hålla expediterna på avstånd.
Hoppas du hittar något kul med garnet.
Kram

Mia stickar sa...

Härliga färger! JA man behöver lagom med hjälp, varken för mycke elller snorkiga expiditer! Jag vill också se när det är klart!

Alexandra sa...

Se där, ja, man ska välja de platser där man känner att man blir mottagen väl =) Fint garn, härliga färger, ser fram emot resultatet. Må gott & krya på dig!

4U2! sa...

När man är sjuk är man just det ... sjuk, då kan man vara lite sur, gnällig osv. :)

Rosenvante sa...

Men vart kom det där sista ifrån???
Tyckte du klarade av det så fint innan. :)
Härligt med folk som inte klättrar o håller på när man väljer, utan bara finns när man behöver det.
Härliga färger du valde och du ska se att snart har du hela högen hemma på middag.
Krya på dig nu.

Otaliga projekt sa...

Färgvalet ser galet spännande ut. Spännande.

aliel sa...

Nyfiken på dina T-tröjetankar... Ler...

Anette sa...

Vilka underbara färger! Hoppas förkylningen "vänder i dörren" och att du vaknar pigg i morgon!

Stiko Maria sa...

Underbara färger! Ska bli kul att se. Min t-shirt i lin är stickad uppifrån & ner och randas efter humör, dvs den färg jag ville sticka med just då åkte på stickorna. Så det blev inga jämna ränder. Hur kul som helst när man stickar. :) rekommenderas.

AnJa sa...

Åh, vilka härliga färger!! Det projektet ska bli spännande att följa :-) En lite lagom snäll förkylning så att du orkar sticka mycket men inte orkar städa och annat onödigt? ;-)