lördag 16 april 2011

Galengarnet och kapsyler!

Här är det nu; 336 g och 750 m tvåtrådigt.Försökte vara systematiskt osystematisk för att få garnet systematiskt slumpmässig om man så säger, men ändå dyker vissa kombinationer upp mer frekvent än andra och härvorna är inbördes olika. Tror att jag gillar härvorna mer än jag kommer gilla det jag stickar av dem, för jag är tokigt glad i härvorna! :-D

Jag tror att jag skrivit om det förut, här finns en kapsylsamling modell stor!Idag har vi räknat dem, det är 3977 st! Någon som vill ha? Hela eller delar?

14 kommentarer:

Gärdet sa...

Kapsylerna kvittar men oj vilka härliga härvor!!! Ögongodis!

Bettan sa...

Vilka vackra garner....vad ska du göra för nåt av garnet? Det blir spännande att se vas det blir.
Kram sytanten

mary-ann sa...

struntar i kapsylerna men tar gärna hand om garnet :))

aliel sa...

Garnet är ju helt underbart! Gladgarn verkligen :-D
Min (barnens) kapsylsamling skänkte jag till ett gruppboende där det bor personer som tycker om att sortera saker. Nu gör de nytta varje dag genom att sorteras i röda, gula, gröna och blåa bara för att blandas ihop och sen sorteras nästa dag :-)
Har du inga kontakter inom LSS kanske du kan kolla om någon öppen förskola vill ha dem. Man kan ju måla dem eller kanske på annat sätt pyssla med dem. Förstår att det känns konstigt att bara dumpa dem, jag kan tänka mi hur värdefulla de var när de samlades in :-)

StickFia sa...

Man kan banka dom platta och göra hål i kanten och sätta fast olika delar till smycken: Voila så har du hängen och liknande med igenkännande bilder ;-)

Anna sa...

Härligt garn! Färgerna! Vill ha!
Ha en härlig vårsöndag.

AnJa sa...

Ja det var ett riktigt härligt gladgarn :-)

Rosenvante sa...

Förstår din känsla om garnet. Helt galet underbart glatt. Man vill bara klappa och man blir glad av att se det. Sen är det ju det där med att hitta nått som gör det rättvisa när man stickar, där avundas jag dig inte alls. Beslutångesten som kommer att ticka i bakhuvudet. Varför inte bara hänga upp det och njuta tills det klickar till och du vet vad du ska göra.
Har ni inte gratis annonser som du kan sätta in och fråga om nån vill ha samlingen. Det finns säkert nån som har tankar o idéer och kan använda dem till nått bra. För att kasta en sådan stor samling känns ju trist.

Mmatilda sa...

Ditt garn är helt underbart! Kanske vet du själv vad det ska bli, vi andra väntar med spänning på att få se...
En kapsylsamling har vi haft även i detta hus, men vi räknade dem aldrig! och nu kan jag inte alls minnas vart dom tog vägen.

Rosenvante sa...

Hoppa över till mig nu och hämta nått.

Renée sa...

Så jäkla snyggt!!!

Lilli sa...

Wow, så grant garn!! Väldigt läckert tycker jag :) Och vilken kapsylsamling! Ja vad har man kapsyler till..? Kanske kan de bankas ut, som någon sade, och göra mobiler(sådana som hänger, alltså)av dem? Eller något annat konstverk?Ha en fortsatt skön söndag!

Fijaffa sa...

WOW!!!! VILKET UUUUUUNDERBART GARN!!!

Susilull sa...

Underbart galet härligt garn!!
Det kan du i en skål på bordet, det räcker att titta på det så blir man glad!
Och kapsyler, ja vad skall man med dom till. Jag tog hand om min morfars samling, och jag har inte hjärta att slänga den. Häromdan skulle han fyllt hundra år! Undra hur många kapsyler han skulle haft om han fått leva tills han var 100?