onsdag 23 februari 2011

Stickmarkörer, fina kassar och längtan

För mindre än två år sedan visste inte jag vad stickmarkörer var. Hade nog haft användning för dem men satt sammanbitet och räknade (fel!) istället.
Sedan förstod jag plötsligt varför folk smyckade sina stickningar med örhängen, inte bara snyggt utan kanske praktiskt! :-)
Nu ser mina markörer ut såhär:En ullögla håller reda på var intagningar ska göras. Den är lätt att flytta när jag stickar och skramlar inte. För att hålla reda på antalet varv har jag en lite konstig säkerhetsnål som höll fast prislappen i ett plagg jag köpte, den är smidig och lätt att flytta. Me like!
Dottern hittade en fin kasse:den och fler andra finns att köpa här!
Jag stickar på koftan, grå sockorna och londonsockorna men längtar efter mer tid för då ska jag börja sticka av mitt glassbombsgarn...

8 kommentarer:

AnJa sa...

Skulle åxå längta efter att sätta pinnarna i det fina färgglada garnet :-) I morgon ska jag och min kardmaskin till Mia Stickar. Det ska bli kuuuuuul :-)

aliel sa...

Ditt färgglada garn ser så härligt rörigt ut! :-)

Madeleine sa...

Ljuvligt garn, och coola kassar! :D

Tina sa...

Stickmarkörer är något som jag måste köpa eller göra själv. Glömmer alltid bort det men blir påmind om dom lite nu och då på bloggarna jag tittar in på.

Så tack för påminnelsen ;o))

Mia stickar sa...

Använder också trådöglor som stickmarkörer! Ja vilket kalasgarn du har! ska bl så kul att se det stickat!

Maria sa...

Praktiska kassar - jag brukar använda packpåsar i glada färger, fast det står ju inget på dem förstås.... Gillar ditt glass-godisgarn, det ser så gott ut!

The Willow Fairy sa...

Den dä stickmarkören ser bekant ut, jag har tre svarta sådana någonstans i något sticke... Man kan aldrig få tillräckligt med markörer - man har ju så många olika projekt att gömma dem i...

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Vilket smarrigt garn!