torsdag 10 februari 2011

Hemmadag med Xena

Stannar hemma idag även om jag KUNDE gått. Det hade varit tungt med jag KUNDE klarat det.
Men varför pressa sig så? Det hör ungdomen till, nu är jag gammal och vis och stannar hemma och tar hand om mig själv utan dåligt samvete. Nästan...

Dottern och jag ser på Xena, the warrior princess och jag stickar igen.

Så jag KUNDE gått till jobbet...

Tack för "krya på dig"-hälsningar, det värmer faktiskt!

7 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Skönt att du är bättre.
Och det är ingen som tackar dig om du går till jobbet och inte känner dig riktigt frisk. Du gjorde rätt som stannade hemma idag och vilade.

mary-ann sa...

skönt att du mår bättre...och jag tycker du gör alldeles rätt...man ska ta hand om kroppen...den skal hålla i mänga år till :)

Bluewhiskey sa...

Man ska ta hand om kroppen så du gör helt rätt i att stanna hemma tycker jag. Brukar alltid ha en "friskdag" för mina barn. När feber och elände släppt får de alltid stanna hemma en dag extra att vila upp sig på, så varför inte samma sak för vuxna? :)

Rosenvante sa...

Klart du kunde men varför då? Bättre vara hemma och ta det lugnt en dag och se till att bli bra och att du verkligen är bra innan du travar till jobbet igen.
Skönt att du är så pigg att stickningen kommit fram igen.
Njut nu med dottern, det är du värd.

Saras pyssel sa...

Jag tycker också att det är klokt att du stannar hemma en extra dag. Hellre det än att du råkar komma tillbaka till jobbet lite tidigare och kanske blir dålig igen. Njut av din hemmadag istället för att ha dåligt samvete! :-)

AnJa sa...

Allt smart har redan blivit sagt ;-)

aliel sa...

Visst är det härligt med mognad av det slaget! Sen beror det lite på vad man har för jobb, om saker växer på hög när man är borta så att det blir tungt att jobba i fatt eller om någon går in och vickar när man är sjuk. Jag tillhör gu'skelov den sistnämnda skaran.:-)