måndag 14 februari 2011

Efterlysning: Kapsyltävling!

Vid röjandet-i-röran återfanns en back full med kapsyler. Ömt insamlade, kapsyl för kapsyl förtjänar de ett bättre öde än metallåtervinningen direkt. Någon som har en kapsyltävling på gång och vill ha en jump-start?(Haha, tog kortet med blixt i halvmörkret i hallen och ser först nu att där ligger ett par nycklar också!)

För övrigt önskas alla en fin alla-hjärtans-dag!

14 kommentarer:

Rosenvante sa...

Önskar dig detsamma.

4U2! sa...

Detsamma till dig!

Bettan sa...

Nja... när mina stora grabbar gick i 5:an tror jag det var så ville deras lärare att dom skulle delta i en kapsyltävling...dom vann inte men dom lärde sej förhoppningsvis att inte kasta "skräp" överallt. Vi sparar på kapsyler här hemma när vi får sådana, Jonas börjar väl 5:an så småningom och om hans framtida lärare vill att dom ska delta i kapsyltävling så kommer vi att ställa upp. Vi har dom lite varstans...i förrådet i påsar, kartonger odyl Jonas älskar dom. Men än så länge ska han göra färdigt klass 1.
Trevlig allahjärtansdag!!
Kram sytanten

Sunna sa...

ungarna här hade tävling, minns en semester när de kom på att be returangen på campingen spara åt dem, vi hade en hel säck med i husvagnen resten av semestern, men vår skola vann i kommunen.

Susann sa...

oj det var en del kapsyler det där :)

Monica sa...

Alla-hjärtans-dags-kram till dig!

Mitt CL sa...

Hoppas du haft en underbar hjärtans dag.
Mönjeliljan får nog övervintra i samma fönster även nästa vinter. Det verkar ju funka :D.
Men du, ditt garn du spunnit...woooow. Tror jag får skicka min ull till dig ;). Skämt o sido, jag ska nog ta mig i kragen och tova något av all denna ull. Jag har knallrött, knallrosa, knallgult ( vad mkt knalligt det blev), lila och skogsgrönt. Ska grunna på det över våren så får jag se om det blir lite tovning i det fria till sommaren.
Men jag diggar ditt färgglada garn kolosalt mkt.
Ha det gott nu

Sanne sa...

Oj vad kapsyler och du ska se att ni har letat efter precis den nyckeln!!

Heidi sa...

Vilken fin bild med hjärtat i noterna. Allahjärtanskram /Heidi

Hoffmans Design sa...

Kram på alla hjärtans dag från mej

AnJa sa...

Alla hjärtans kram härifrån :-)

Mia stickar sa...

Ha en bra Allahjärtasndag du också!

j´shörnan sa...

Jag samlar på kapsyler bara för att min mellersta spelar anki spel och det är kapsyler i det spelet man samlar på så jag har kvar om min stora ska ha kapsyl insamling nästa år i årkurs 5 vi får se annar är det väldigt roligt att titta på alla dessa färgkombinationer. kram maria

Zandra sa...

Vad du är gullig! Ja, jag blev VÄLDIGT nöjd med min SYTYCK-sjal, men det var ju många goda kombatanter i den tävlingen :-)