söndag 2 januari 2011

Söndagskväll på det nya året

Så tog vi en ganska oplanerad tur till stugan, maken, sonen och jag. Vi har haft det skönt.Sonen och jag gick en sväng i Assbergs raviner. Här kommer tre bilder därifrån:"Där kan man sitta och spela sig från mörker till ljus...!"

Jag har stickat på brudsjalen (nej, varken jag eller någon jag känner ska gifta sig, såvitt jag vet!) men fast jag tyckte mönstret var urenkelt har jag lyckats sticka fel MASSOR av gånger! Men nu tror jag att jag är på banan igen.
Jag skrev ju om att jag överlistat nupp-stickningen och nu har jag två varianter på det, en lite fuskig och en lite mer PK. Tänkte göra litet filmklipp när kamerans batteri återhämtat sig!

Har kommit på en sak till som ska stå på Att-göra -listan och det är 9)Ett par gråa, tjocka raggisar till dottern!

Igår kväll satt jag framför brasan och spann den röda ullen.Kanske att jag tvinnar idag men troligare så blir det så att jag syr foder till makens basker...
Nu ska jag putsa lite på min bloggs högerkolumn...

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

God fortsättning.
Först måste jag bara säga, vilken underbar röd färg på garnet.
Assbergs raviner, vad är det för ett ställe? Trodde det skulle vara nått jättestort, men så uppfattar jag inte det när jag ser bilderna.

Hoffmans Design sa...

God fortsättning på detta året.
Härliga bilder du visar.
Kram

Lilli sa...

Så vackra vinterbilder :) Och ett vackert rött garn! Det ser tunt och fint ut. Du är duktig på att spinna tycker jag. Ha det gott!

Lilli sa...

Så vackra vinterbilder :) Och ett vackert rött garn! Det ser tunt och fint ut. Du är duktig på att spinna tycker jag. Ha det gott!

Carola sa...

Hej Cecilia. Allt är bra med mig. Tack som frågar. Har bara inte haft så mycket lust att blogga på ett tag. Jag är tyvärr sån att jag är på ett tag och så tröttnar jag, men så småningom lär jag nog komma tillbaka. Gillar dock inte riktigt formatet på min blogg så jag tänkte göra en ny på blogspot. Har inte orkat bry mig än :)