måndag 10 januari 2011

Ojojoj, så snabbt tiden gått! (FO, också!)

Sonen och jag har haft det skönt på landet, tiden har liksom stått stilla men det har den ju inte gjort, varken i hemmet i Göteborg eller i bloggarna...ska läsa ikapp så småningom!

1) Innan jag fattade att mösskiten till Stickhjälpen skulle vara i akryl hade jag redan gjort allt utom vantarna i Raggi, 70% ull. Så nu har jag stickat två akrylmössor men orkar inte göra hela kit i det räliga garnet! Får ont i händerna av det!2)Just nu lyssnar jag på en ljudbok på engelska och jag vet inte om den är bra...men den gör mig liksom glad Eat, pray and love heter den och är skriven av Elizabeth Gilbert
3) 29/1 är det workshop på Blå stället; Spinna garn. Arrangörer är Studieförbundet vuxenskolan...funderar på att anmäla mig till det samt en kurs till våren...

7 kommentarer:

Alexandra sa...

Fina FO´n =) Acrylgarn är verkligen tradigt :( Ha en trevlig kväll!

Rosenvante sa...

Men snälla du, inte behöver du göra hela kit, det gick så bra ändå ju. Men de är så söta de du gjort. Men det finns faktiskt fina garner i acryl också som är sköna att sticka i och inte gnisslar när man stickar, fast jag håller med dig, när man stickar i ull vill man inte gärna byta.

Mia stickar sa...

Skönt med en batteriladdarhelg1 sen skrev de på Stickhjälpen att det var bara till just det här projektet det skulle vara syntet så det går skicka in ändå och hamnar nån annan stans så du har inte stickat i onödan!

AnJa sa...

Jättefina saker! Just nu är jag så himla trött på min blogg så jag tror jag måste renovera den lite :-)

Emelie sa...

Tack för tipset om workshopen, jag slog till och anmälde mig på en gång! Jag blev också väldigt sugen på den där kursen senare i vår, det är ju så himla roligt!


Hoppas vi ses i slutet av januari då =)

Lilli sa...

Håller med om att syntetgarn inte är så kul. Har svårt för sådant garn när jag älskar naturmaterial. Det är en njutning för fingrarna med ett skönt,härligt naturgarn :)

Tigris Predikantan sa...

Så fint! Att du hinner! Ha en trevlig helg!
:)