torsdag 9 december 2010

Tröstpris?!

När jag kom hem idag (efter en datortrassel på jobbet!) fanns det ett kuvert till mig som inte var en räkning; detta är mycket ovanligt! Inuti låg denna fina påse:och inuti den låg det här!:Ett jättefint armband, vintervitt som is och snö men det gjorde mig glad och varm! Tack, snälla Antonija!

Jag har, lite slirigt startat nya saker. En mössa inspirerad av mammas soffkudde:Kanske repar jag upp den igen, lite osäker just nu på om det blir bra...
Och så en pås-stickning, en sådan där som alltid går att ta med. (Det måste jag ha en!) Det här blir ytterligare ett par sockor till dottern i garn som hon och jag köpte för nästan precis ett år sedan när vi var i London och såg Pink. (Och nästan missade flyget hem , blir lite svettig när jag tänker på det, fast det gick bra. Där var dottern en klippa; uthärdade lugnt vid min sida och sprang med mig genom Heathrow...pust!)Garnet är just nu mitt favoritgarn och jag har en härva till! Det heter Supersock Select Semi-Solids, Cherry tree hill och är 100% Superwash Merino men det har inte alls så mesiga färger som på bilden!
Slutligen har jag blockat två smalsjalar men min matta har helt fel format! Jag ska åka till Biltema och köpa ett bokstavspussel!
Blå:Vinröd:Mattan har korrekt färg, inget annat! :-(

7 kommentarer:

Mia stickar sa...

Ja utan påsstickning blir man olycklig! Sjalarna ser spännande ut!

Rosenvante sa...

Det där armbandet påminner om Snö´s grejer. Jättefint.
Men vilket härligt garn du köpte i London, och tänk favoriter på fötterna det är inte dumt alls det.

Anelias hantverk sa...

Grattis till ett så vackert smycke!
Så fina sjalar!
Ha en fin helg!

Renée sa...

Har du något bra mönster på dessa sjalar? Smycket var ju jättefint!

Fijaffa sa...

Tack för uppmuntran!
Precis så är det... Inte direkt tjock men löst i konturerna :-) Vilken bra beskrivning!
Bra idé tycker jag, en gladtröja låter trevligt och skulle bli en liten "trofé" att visa upp sedan. Ska fundera på det :-)

Hoffmans Design sa...

Vad roligt att du tyckte om armbandet. Gjort av mej måste skryta lite.
Så klart får man va med igen och lycka till du kanske har tur igen vem vet.
Ha en go helg kram

Lilli sa...

Läckra sjalar och armband! Låter spännande att du stickar mössa efter inspiration från din mammas kudde :) Det är så härligt när man blir inspirerad av något! Och så söta sockor det blir i det garnet. Då värmer sockorna, eftersom de är i ditt favotitgarn, både fötterna och hjärtat :) Tack för din kommentar hos mig. Ja det är absolut värt ansträngningen att hjälpa min svårt hjärtsjuka, kära moster=min andra mamma. Jag och min bror är som hennes barn; hon har inga egna. Ha en bra vecka! Utan stress?! hoppas jag! :)