lördag 11 december 2010

Att göra idag:

*Veckotvätta
*Veckohandla
*Dammsuga
*Plantera amaryllisar
*Återvinningen
*Moppa badrum
* " kök
* " hall
*Tvätta köksluckor

Uppe med tuppen satte vi igång, maken och jag men när vi kom till sista punkten kände jag att maken gett sitt bästa, han är nämligen förkyld.
Men då sa dottern att hon kunde hoppa in och det slutade med att vi inte bara torkade luckor, hon gav sig på spisen (ovanpå och inuti!) och den är nu i det närmaste "in mint condition" och jag blev inspirerad och gjorde diskmaskinen fin. Så nu är jag riktigt nöjd med både kök och dotter! :-)

Igår var sonen och jag och såg på invigningen av julstaden och ljusspelet. Lite klurigt att fotografera men så här såg det ut på konstmuseets vägg precis innan det började:Sedan gick vi hem och man kan undra vad vi ska hitta på imorgon? (Egentligen stod det en sak till på min lista; spinna. Kanske jag skulle göra det nu?)

7 kommentarer:

mary-ann sa...

blir ju helt slutkörd bara av att läsa din lista ju :p spinna på du...det är du så absolut värd :)) kram

Rosenvante sa...

Jisses vilket tempo du håller. Jag har strukit 6 gardinlängder och lite annat, gått strandpromenad och sedan fick jag tjut i örat, så nu är jag helt slut. Kan kanske vara en förkylning pg. Inte välkommet nu heller.
Hoppas du sjunker ner och spinner lite nu och bara myser.

Ja, jag vet att jag har det bra med havet så nära. Ibland när det blåst ordentligt kan jag sitta på trappan o höra havet, det är mysigt. Är man öbo, har man ett behov av att se havet nästan varje dag, märkligt igentligen.

Saras pyssel sa...

Phu... jag hade varit glad om jag hade lyckats med en tredjedel av din lista! Bra jobbat!

Monica sa...

Wow, vilket tempo! Jag hade ungefär samma saker på min lista men har spridit ut det på hela helgen!

4U2! sa...

Absolut skall du göra det nu!
Sv: tack för hjälpen, nu är den borta.

Maritas Maskor sa...

Är det något du är värd, så är det att spinna! Hela dagen om du frågar mig!!
Gud vad ni har varit duktiga! Visst är det väl skönt sen att få sjunka ner, titta sig omkring och bara njuta av att allt är så fint!
Ha en jätteskön tredje advent!

The Willow Fairy sa...

Jag blir trött bara jag läser din att göra list. Men idag har vi i alla fall varit och sågat oss en gran. Närodlat och så färskt det kan bli...