tisdag 28 december 2010

Paket till mig!

När jag kom hem idag låg det en paketavi på bordet. Jag väntar faktiskt på ull så jag tänkte att kanske det var den.
Men redan vid posten förstod jag att det inte var den så jag gjorde som vanligt; slet upp paketet innan jag ens hunnit ut, det är faktiskt lite pinsamt!Men när jag såg presentpapperet kom jag på vad det var, det var förstås vinsten från Mary-Ann!"Galen i garn" boken, en härlig inspirationsbok, Elegantgarn (70% kamull och 30%tussahsilke som tillsammans blir 500m /50 g underbar mjukhet!) och dessutom två chokladbitar! Tusen tack för en härlig julklapp! Färgen på garnet är inte så lila som på bilden, mer mörk tegel och jag ska klappa en stund på detta lilla mjuka underverk innan jag vet vad det ska bli!

Måste bara visa en härlig bild. Jag hörde ett väldigt hackande och när jag tittade ut så var det en hel flock reflexklädda herrar med var sitt spett som röjde trappan till bussen:De hackade och rensade för kung och fosterland och som en liten orange pärlrad såg de ut! (Tre skyms av buskarna!)

7 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Grattis till den fina vinsten, härligt med paket efter jul!
Ha det gott!

Renée sa...

Att de är så många för att ta bort is när de drar in på vården? Märkligt... Fin vinst du har fått, kul!

Tigris Predikantan sa...

Det bruna "molnet" ser ut som något exploderat?
:)

Bettan sa...

Det måste vara den "kommunala ishackaren"... förekommer ibland vid isiga trappor och ev isiga trottoarer. Förekommer oftast i orange/gul ryggtavla, hanen har även den färgen på bröstet... i vissa områden är färgen lite gulare i nyansen... ofta försvinner den när de andra mer vanliga kommer till våren....
Kram sytanten

Maritas Maskor sa...

Grattis till din fina vinst!
Och klart man får riva av papperet på posten :-)

Rosenvante sa...

Ha, ha jag var för snabb, när jag kom till att du hörde hackande och såg en hel flock började jag titta på bilden och leta efter hackspettar. :) så kan det gå när man inte läser klart.
Jag fick nog samma färg på mitt garn och visst var det härligt att klappa.

AnJa sa...

Fast ett gäng självlysande gubbar med spett gör sig nog bättre i en isig trappa än på ett äldreboende ;-) Fint paket du har fått!