lördag 4 september 2010

Vi drar till landet!

Maken och jag åker alldeles på egen hand till landet i eftermiddag! Visserligen verkar solen gå i moln lite grand men jag tänker att solen lyser nog lite extra över SOMMARlandet?! Och gör den inte det kan man i alla fall tända en brasa.
Med följer halsduk och sockor, inget annat! På landet finns liljesockorna, de är no,no! just nu men där finns också silkesscarfen och den är ok om jag gör några varv på! (Jag är SÅ sträng!)

Sedan har jag ett annat litet projekt; varje gång jag är på landet ska minst 10 grenar ur högen sågas upp till ved. Come rain, come shine; jag sågar vilket som!

Och stora barnen klarar sig själva, visst är det rätt smidigt?!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Man behöver den där egentiden ibland också. Såga nu inte för mycket, pass på o njut av varandra lite också.

Renée sa...

Önskar oxå jag hade ett torp att åka till som låg mitt ute i skogen... Ibland vill man liksom rensa hjärnan från ALLT!

Mia stickar sa...

Önskar ibland att jag hade ett "land" att åka till men jag bor ju redan på landet! Jo visst är det mysigt att få ha lite tid för sig själva. Mina barn är stora och sedan länge utflyttade men jag minns ju hur det var....

Bettan sa...

Trots att de r lite"jobb" som ska göras så kan det vara skönt ändå att få åka fråan "stan" lite... kanske lite återhämtning medan du sågar??!!!!! Hoppas ändå att solen lyser lite på er. Kram sytanten

AnJa sa...

Låter härligt. Håller tummen för sol på er. Lördagen hamnade vi i svampskogen istället för att som "måste" så nu har jag ett berg av kantareller att rensa :-) I dag däremot är det dags för "måstena" Ta upp båten, stänga av gårdsfontänen m.m. Även fast jag inte alls tycker det är dax redan så är ju hösten här.

Sanne sa...

Skönt att åka från alltihop ibland. Och jag har beställt sol till idag, söndag, så det så!

Veronica sa...

Mysigt att vara på landet. Hoppas ni får det skönt.
Jag har skickat vidare en award till dej, den finns på min blogg om du vill ha den =)