söndag 5 september 2010

Award!


Jag har fått en Award! Jag har fått den både ifrån Veronica och från Maria! Massor av tack, båda två! För ett år sedan tyckte jag det var lite oklart om NÅGON utom min make skulle komma att läsa och så går man och får Awards!

Sju saker om mig själv:
1) Jag älskar att flyga! Speciellt att lyfta, när farten bara ökar och ökar och så plötsligt suger uppåtkrafterna tag i vingarna och så poooof, flyger man! Wow!

2) När jag lyssnar på Tove Janssons böcker om Mumindalen så känner jag igen mig i den ena eller andra figuren; ibland är det Filifjonkan, ibland är det någon Hemul, då och då är det det lilla djuret Sniff och rätt ofta är det Snusmumriken. Sedan är det förstås Stinky, också, jag är lite lik honom också, ibland...

3) Jag älskar äpplen men på grund av björkpollenallergi (!) tål jag inte äpplen. Min son säger att ett tidigt barndomsminne är hur jag sitter och knäpper med tungan i gommen, troligen drabbad av gomklåda efter att obehärskat ätit det jag inte tål.

4) Jag törs nästan inte säga detta men då och då är jag en gräslig ordpolis. Särskilt framför TVn. Ganska tolerant mot mig själv dock! :-)

5) Är sedan 16 år gift med samme man, tror att det är lika delar tur, skicklighet och vilja som gör att det fungera, utöver den alldeles ursprungliga kärleken, då!

6) Tycker om att baka och laga efterrätter, gör båda sakerna alldeles för sällan!

7) Drömmer om ett enkelt liv med få (men väsentliga!) ägodelar och mycket tid till väsentliga saker som att gå i skogen, spinna, sticka och bara vara.

När det gäller att skicka Awarden vidare så får det bli till 7 av de nyaste bloggarna i min lista. Dessa dök upp i samband med mitt lotteri på ettårsdagen:

Mönsterlöst
Sannes småsaker
Smycka
Anna
Blue whiskey
Saras pyssel och
Bizen

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Kul nu fick jag vet ytterligare lite till om dig.

AnJa sa...

Ja det var roligt att läsa! Och du var verkligen värd en award :-)

Bluewhiskey sa...

Oj, tack och bock och jösses så skoj :D

Tigris Predikantan sa...

Så tråkigt med allergin!
:)

Osloskånskan sa...

Kan du äta "lagade" äpplen?

The Willow Fairy sa...

Håller med dig i det sista speciellt. Men varför är det så svårt att få det så?

Lilli sa...

Jag skrattade så gott åt din kommentar, om mina 7 saker om mig, som kunde varit du :)som du sade.
Så trevlig läsning om dig här :) Känner också igen mycket av mig själv när jag läser din blogg och även pumkterna 4-7 här. Ofta så småler jag när jag läser din underhållande och trevliga blogg :)
Ha en bra vecka!

Saras pyssel sa...

Tack så mycket för awarden! Det är min första! :-)

Saras pyssel sa...

Tack så mycket för awarden! Det är min första! :-)