tisdag 17 augusti 2010

Svarta hålet slår till igen

För tre år sedan ägde jag ett par linnebyxor. Tunna, ständigt skrynkliga, något för långa och fullständigt perfekta. I varje avseende! Jag vet alldeles bestämt att jag bar dem i början av juni 2007 men sedan dess är de spårlöst försvunna. Det händer då och då att jag får en snilleblixt och bara VET var de är men det har hittills varit fel.

I våras fick jag syn på ett par linnebyxor i någon affär; något mörkare i färgen, lite tjockare kvalitet men vem är petig? Dessutom var de på rea så jag provade ingående som jag brukar (= rullar klädhängaren lite fram och tillbaka längs den plats där jag tror att linningen kommer att sitta!) och sedan slog jag till. Och nu är de också borta! Jag vet alldeles bestämt att jag bar dem i början av juni 2010 men sedan dess är de spårlöst försvunna. Och nu skulle jag verkligen behöva dem!

Idag är det inte roligt att sticka...undrar om jag borde ta lite Esperitox för att boosta immunförsvaret? Hmmm... nej, jag letar nog lite efter byxorna, tänk om jag skulle råka hitta dem från 2007? De går troligen inte runt min mage längre...

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Från försvunna strumpor till ... byxor? Bäst man håller i sina ordentligt då!
*ler*

Renée sa...

Har du tagit reda på om din tvättmaskin inte käkar byxor?

The Willow Fairy sa...

Av detta kan man lära att man inte bör bära linnebyxor i juni - då slår linnemonstret till ;-)

Zandra sa...

Mysterious...

Fijaffa sa...

Som sagt... strumpor försvinner ju på löpande band, men byxor!!?? Hoppas att de trots allt dyker upp :-) Lycka till!

Rosenvante sa...

Har du koll på alla era dörrnycklar? För det måste ju finnas en byxtjuv i din närhet. Kan de blivit stulna i tvättstugan kanske. Mycket märkligt är det ju.
Men vem vet, de kanske bara hänger under nått plagg som de inte alls skulle, för så brukar det vara i min garderob.

Humlan sa...

Själv har jag letat hela sommaren efter min solfjäder... och den hade verkligen behövts i sommar!