söndag 4 juli 2010

Virknålsmysteriet

Igår började jag virka fast kanten på ännu-ej-tovade väskan. Så kom annat emellan och när jag skulle börja virka igen var virknålen puts väck! Till saken hör att jag suttit på en uteplats med trägolv med breda springor så jag kröp runt en stund med baken i vädret och letade...

Nästa gång jag skulle ta itu med kanten tog jag fram en ny virknål men eftersom det var när dottern och jag skulle se på film så var arbetet för pilligt så jag la undan det och när jag nu i morse skulle ta tag i kanten igen...var virknålen puts väck!!

Tog fram en ny, virkade en stund tog en paus men när jag skulle börja igen så var...just det; virknålen var puts väck!!!

Jag har fler, så jag tog fram en till och nu har jag virkat klart men är det någon som kan fånga in virknålsligan så vore jag tacksam!

Hallå, Kitty Drew, Mary & Lou ocn Ni fem, var tusan håller ni hus???

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vafalls, virknålstjuvar, det var nått nytt. Lås på dörrarna gäller framöver helt klart.

Hoppas du hittar dem igen, jäkligt förargligt att de bara försvinner så där.

Ops, nu var jag först igen. :D

Emelie sa...

Jag känner igen det där, fast hos mig är det oftast den femte strumpstickan som försvinner. Hoppas Kitty och Co får ordning på mysteriet =)

Mia stickar sa...

Oj oj oj fara å färde! Undrar om jag skulle låsa in mina i kassaskåpet! Kanske hundarna kan vakta dem men de är jakthundar och inte vakthundar! Kanske Kitty finns på Hitta.se och du kan ringa..... ett klart mysterium är det!

Linn sa...

om du har dom ute så kan det ju vara så att det är en girig skata som varit i farten;)

Lilli sa...

Nämen, det var det värsta!! Flera virknålar som bara försvinner..hm..ett mysterium, verkligen. Ja, förlåt men jag måste le lite grann :) Måste ha varit roligt att se din min när 3:e virknålen var borta! De kanske kommer fram så småningom. Det som Linn sade är kanske inte omöjligt.

Mia stickar sa...

Du har nåt att hämta hos mig!