onsdag 7 juli 2010

Tidiga sommartankar till teet

Jo, jag fick pengar tillbaka från Kinnagarn. Eller, han såg så bekymrad ut när han skulle fixa till det att jag sa att jag kunde ta ett tillgodokvitto, handlar ju säkert där snart igen, om jag känner mig själv rätt!

Det verkar bli en fin dag idag fast lite onödigt blåsigt, kanske, precis som igår.

När teet är urdrucket ska jag sätta mig en liten stund i lugn och ro med en kopp kaffe (en underlig vana jag har, jag dricker BÅDE te och kaffe till frukost!), Vårlik av Mons Kallentoft i öronen och besegra Bird Eye mönstret en gång för alla. Jag hade kommit igång och hade flyt, gjorde paus, försökte sticka vidare i bilen och tappade bort mig...

Började lyssna på Bitterfittan av Maria Svedland. Kanske är jag för gammal eller något men delvis tycker jag nog att hon hakade upp sig på detaljer som inte funkat i hennes liv och upphöjde det till något generellt. Det orkade jag inte riktigt lyssna på så jag vet inte om det blev bättre efter halv boken, för det var ungefär där jag gav mig.

När jag tittade sist hade jag 123 kvar till 10000 besök och nu är det 10028! Jag får göra som Therese och fira något ojämt antal så småningom när jag kommit på något bra att lotta ut! :-)

Igår när jag skrev mitt blogginlägg satt jag vid fönstret utan att ha dragit ned persiennen och plötsligt hördes ett rassel mot fönstret och grannens katt tittade in. Han hade hoppat 1,5 meter upp och kanske inte fattade att det var fönster emellan, han såg ut helt vild ut, stackarn! Sedan gjorde jag det förbjudna, öppnade dörren och lockade men det enda som hördes var uggleungarna i grannens holk.

5 kommentarer:

Honsomstickar sa...

Grattis till alla besökare, det rasslar ju bara till! Men inte så konstigt egentligen med en så trevlig blogg!

Vad var det med Kinna garn?

Monica Hansen Sweden sa...

Tips om auktioner på tradera nu:

http://stickebloggen.blogspot.com/2010/07/ska-salja-nagra-stickebocker.html

Rosenvante sa...

Bra att de inte krånglade med återbetalningen. Nu kan du ju handla flera gånger också.
Jag känner igen det där med att tappa bort sig i mönstret, har gjort det ett antal gånger redan. Men faktiskt, nu börjar det ge sig och jag har haft flyt ett tag. Har just börjat på nystan nr 2 men varven blir långa nu.
Jag trodde Bitterfittan skulle vara bra, men då kan man ju glömma den och koncentrera sig på nått roligare.
Grattis till alla besökare, inget konstigt alls tycker jag, alltid så kul och få komma hit och det tycker ju tydligen många fler.
Ha det gott och akta uggleungarna.

Renée sa...

Gratulera! Är det tävling så är jag på hugget! (Fast nu har jag varit mer än seg i värmen måste jag ändå medge...) Ha det bäst!

Bettan sa...

Hej! Tack för awarden!! Jag ska vidarebefordra den så fort jag kan, måste bara tänka lite på 7 saker....
Ha det bra i sommarvärmen..... tillbaka till virknålen.... kramn sytanten