onsdag 21 juli 2010

...det bidde en tummetott!

Alltså, jag visste ju att 150 g garn inte räcker så långt men liiiite större hade jag nog trott att min Antonbergsjal skulle bli...det löjligaste är att jag inte kan få den att fastna på bild. Jag gör som vanligt och det rasslar i kameran men någon bild blir det inte... :-) (Se tillägg nedan!)
Men den är som en helt okej axelvärmare om jag sätter en knapp famtill.

Så jag har börjat på ett nytt projekt och det går som en dröm fast jag tänker inte säga vad det är. Än. Har vissa planer på ett liknande, större och skrämmande projekt.
Igår var det båtutflykt, vi åkte till en "öde ö" och åt vår matsäck. På vår båt finns en pinne som inte duger som mast och vars enda hittills kända funktion varit att bära en liten lampa som vi aldrig tänder men nu har jag givit den en uppgift och mål och mening med sin tillvaro:Snart ska vi på utflykt, då kommer vi att resa genom denna ort, stackars människor som bor där! :-)

Tillägg:
Maken hjälpte mig men kanske är det dags för ny kamera snart för den var ovillig att ta kort på sjal-wanna-be även denna gång!

12 kommentarer:

Bettan sa...

Tack för din beskrivning, ska försöka mej på en sjal såsmåningom. Måste göra färdigt min tunika först.Ja, stackars dom i den stan.... kanske har dom en rackarns tur iallafall. Ha en bra , solig dag . Kram sytanten

Agneta sa...

Jag har sett många roliga namn på orter men den här är en av de bästa:-)

Mia stickar sa...

Ser så härligt ut med båtutflykt! JA kanske har de dragit en nitlott de som bor där! :) Ska bli kul att se vad nästa projekt ska bli!

Lilli sa...

Ha,ha,ha vilket namn på en plats att bo på !! Ja, stackars människor där, håller med dig :) Undrar just vad det är för ett projekt du har på gång?! Blev nyfiken, men det var väl meningen :)? Ha det så mysigt på er utflykt!

Iwona sa...

Vad blir det för projekt - spännande verkar det? Den rosa från båtutflykten?

Skogsflickan sa...

Tack för tröst om att det finns fler som inte är världspolare med nuppmönster alltid. :D

Jag gillar din kreativa användning av icke mastduglig pinne!!

Carola sa...

Vilka underbara färger i garnet till sjalen. Jättevackert. Och vilket ortsnamn!

Så kul det var att koomma hit och se hur mycket du har bloggat på sistone. Själv har jag inte kommit mig för, vilket är skandal för jag har egentligen roliga saker att blogga om. Men det går i vågor det där hur engagerad man är.

Carola sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Carola sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Carola sa...

F'låt. Det bidde lite många kopior på min kommentar ...

Paradiset Kaos sa...

Sicken tur att den kommer till användning för det var härliga färger.

Rosenvante sa...

Du den blev fin även om den var liten och med knapp blir den ju en skön axelvärmare.
Håller med dig, tänk att bo på en Nitlott, kan inte vara kul inte.