onsdag 16 juni 2010

Ingen avi...

men ett helt paket!Spinspiration är fantastiska, man hinner knappt beställa förrän de skickar!
Jag hade svårt att bestämma om jag ville ha topptyngd eller bottentyngd så jag köpte en slända som var både ock! :-)
Rödfärgad ull till ett tänkt projekt, får se om jag kan, och så mer av den härliga brun-vita.
Suger lite på denna karamell...

Har varit duktig med gräsklippare och trimmer idag, bränt mig lite lagom (utom på benen som ännu och trots ALLT lyser marmorvita!).
Och så har jag städat i (= rotat igenom) handarbetskorgen och det ser ungefär likadant ut men nu vet jag i alla fall vad som ligger däruti!Nu ska jag bara läsa lite bloggar och sedan ska sonen och jag åka iväg med ett lass skänke-bort.
I går försökte vi åka till biblioteket i Kinna men det var helt urblåst pga renovering så då åkte vi till Skene men de hade studiedag. Hoppas på bättre tur idag!

(Hm. Ska "i dag" särskrivas eller ska man skriva "idag"? Någon som vet? På google får man 37 milj träffar på "idag" men 62 milj på "i dag"...)
Yepp, jag är ledig och hinner reflektera över väsentligheter!

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ja, tänkte så här: hur skriver du igår - i går eller igår? (skojar). Ja, du tar ingen semester från din stickning ... roligt när man handlar på Internet och varan kommer fram inom 2 dgr! Det finns några som däremot tar flera veckor på sig ... och ofta måste man returnera. Inte kul.

Renée sa...

Paket är ju så himla urkul att få! Ska bli skoj å se vad det ska bli! Jag skriver nog "idag", bara så du vet ;-)
Ha det bäst!

Helena sa...

Härligt med paket, alltid lika spännande fast man vet vad det är. Skriver i dag det verkar rätt, men alla kan väl göra som dom vill. Kanske bäst att fråga någon lärare?

Rosenvante sa...

Idag blir det nog för mig, men båda känns rätt.
Visst är det konstigt att just benen ska vara så svåra att få färg på. Undrar om det vore lika svårt om de satt på huvudet???

Mia stickar sa...

Det är visst ungdommarna som har börjat särskriva orden och jag är "gammal" (27 sådär eller 27+ sådär eller många plus efter 27....) och skriver idag men jag är ingen språkexpert! Jag tillhör också släktet albylben, armarna är bruna och fina men benen....

Fijaffa sa...

Jodå, regnet försvann och det blev en kanonfin kväll igår... härlig kvällssol och klarblå himmel. Kunde inte varit bättre :-)

Vad skönt det låter med semester i stugan ett par veckor. Ha det så bra!

AnJa sa...

Fast jag föredrar nog att benen sitter där dom ska även om dom även i mitt fall är vitare än vita :-)