torsdag 17 juni 2010

Hoppsan!

1) Upptäckte just att man måste skriva lösenord för att kommentera på min blogg, det visste jag inte... tänker ta bort det!

2) Grannen har lånat häckaggregatet av grannen ovanför. Det är då brukligt, ja, nästan tradition! att jag går ut och frågar om jag i min tur får låna det, men jag har ingen lust, tänker stänga dörren och dra ned gardinen åt det hållet!

3) Åkte till Rydal för att få se deras Per Persson, grovstickare, men den utställningen var under ombyggnad. (Men jag fick se ändå, för jag frågade, men blev så till mig så jag glömde fota!)

4) Här står man vid sjalträskets strand och så råkar man gå in på museumaffären på Rydal och glitsch så halkar man i igen! Köpte garn från Hedängens ull och garn med vidhängande beskrivning på brudsjal. "Tjänade" på så sätt 800 kr eftersom det var vad sjalen skulle kostat extra om jag köpt den färdigstickad!

4 kommentarer:

Monica sa...

Inte varje dag man tjänar 800, tänk vad mycket garn du kan köpa för det ;-)

Mollamaja sa...

Vad är en brudsjal, låter trevligt?

Rosenvante sa...

Jädrans vilket kap du gjorde. Vad ska du nu göra för de där 800 som du sparade.
Jag undrar också vad en brudsjal är för nått. Är den stor eller liten, full med mönster eller enkel. NU får du sticka snabbt så vi får se....öka takten nu....


Lax ser så gott ut och det låter så gott när alla säger att de ska äta lax, men jag tycker inte om det, jag har försökt och försökt , men det går inte bara. Däremot äter jag gärna gravad lax det är mums, visst är det konstigt.
Du ett glas rött kan du ta nu, men läs inget nytt mönster då bara.

AnJa sa...

Det är inte varje dag man tjänar så stora pengar :-) I dag går "lillkillen" ut 9:an! Jag fattar inte var åren har tagit vägen. Brudsjal låter spännande.