fredag 18 juni 2010

Garnglädje

De flesta som läser detta vet troligen precis vad det är men det är dessutom en härlig affär! En liten anspråkslös skylt invid vägen (156:an). Jag har sett den i flera år och precis idag stämde allt, sonen ville, vi hade tid och affären var öppen. Jag skulle ha lite lin till en sjal som jag blev inspirerad till på Rydal men det blev lite mer...Eco-Alpackan ville sonen ha, blir kanske en halsduk. Linea från Ullcentrum till min volangsjal. Manos lace kommer bli en liten dansk knytsjal à la Willow Fairy och Summer breeze...blir säkert till något fint så småningom!
Dessutom fick jag med ett sjalmönster, Bird's Eye Shawl och sist men inte minst kredit eftersom jag är hopplös på att bära med mig pengar.
Butiken är väl värd ett besök, hon säljer ospunnen ull också och Noro.
Nästan framme vid avtagsvägen mot Sätila, till höger om man kommer från Göteborg. Öppet onsdag-fredag 13-18 samt lördagar på förmiddagen, tror jag.

Innan dess var sonen och jag på promenad i en gammal hålväg, inte så kul men vackert!

9 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Vackert ... och visst är det bra att vara lagomålders? Kom på det ordet häromdagen och tyckte det kändes fint i min mun:Hur gammal är du? lagomålders... härligt! *skrattar*

Mia stickar sa...

Jag klämde lite på sån där eco-alpacka igår kändes ljuvlig men den fick bo kvar på affären ett tag till!

Renée sa...

AH! Den affären hade jag GÄRNA velat besöka! Man får ju hoppas att man har vägarna förbi men jag bor ju inte direkt nästgårds...
Bilden på "vägen" är ju hur vacker som helst! Älskar sådana vägar, dock kan jag inte gå där längre så jag blir allt lite avundsjuk!
Ha det bäst!

Rosenvante sa...

Ni hittar alltid så mysiga vägar du och sonen.
Vilken tur att det finns hjärtligt trevliga försäljare också, nu fick de massor av gratisreklam på stuts. Det är värt en hel del det.
Fina garner du köpt och vet du, jag är så avis att du redan vet vad du ska göra med det. Jag köper för det är fint och lägger i en låda och glömmer bort det.
Ha en bra bröllopsdag nu i morgon.

lil sa...

Bor ju inte så långt ifrån..kanske blir en liten utflykt dit nångång..

The Willow Fairy sa...

Men hallå - nu har jag missat något inser jag. Det måste ju vara på vägen mot Kinna. Den ska jag leta efter - höger sida sa du...Måste hitta dit... Sådana skatter och även ospunen ull - som om jag inte hade tillräckligt ;-)

Linn sa...

garnaffären som jag jobbar i ligger i centrala norrtälje:D så det är nog en bit för dig att åka haha

Lil sa...

En sån trevlig utflykt! Härligt med så mysiga garner :) Ha det så gott!

Lil sa...

P.S. Har upptäckt att en annan bloggare också kallar sig Lil så jag tänker nog byta bloggar-namn.