onsdag 7 april 2010

Underbar vårdag!

Det är för fint väder, det blir inget stickat...Men vi var vid Ekarebo kvarn idag, sonen och jag. Det finns förstås en historia att berätta men jag nöjer mig med att säga att vi tycker där är härligt! Reservdel!
Rännan.
Denna bilden är på fel håll...
Fint gammalt taktegel!
Den kvarvarande kvarnen är en skvaltkvarn men när det var full rulle i skogen låg kvarnarna tätt som russin i i en russinkaka! Man ser ruiner vart man tittar...
I bilen lyssnade vi på en Narniabok så då är man i rätt trollska stämning för att titta på ruiner!
Sedan undersökte vi nedlagda järnvägsspår i Kinna:I trädgården blommar lite krokus...Jo, och så var vi på loppis, men jag hittade inget, sonen hittar alltid... men om det ska jag berätta en annan gång! :-)

4 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Vilken härlig dag - själv satt jag på jobbet från 6 till 16... mestadels möten...

Anette sa...

Ännu mer fina gråa färger. Det teglet skulle jag vilja ha på altanen som en installation precis som det ligger nu. Underbart!

Rosenvante sa...

Vilken härlig promenad. Precis sådana ställen gillar jag att gå på. Finns alltid nått att titta på och i en härlig miljö.
Själv satt jag o jobbade 8-17, hade gärna bytt med dig.

Renée sa...

Åh vad vackert! Bilderna på vattnet som forsar påminner mig om den gamla kvarnen vi har utanför samhället. Den har dock blivit så förfallen så man kan knappt se att det har varit en kvarn...