tisdag 30 mars 2010

Uppmuntran i trötta tider...


Jag är trött, trött, trött...

Har betalat månadens räkningar och lägger dem resignerat ovanpå förra månadens räkningar, ej insorterade i pärmen...dumma mig! Trist att göra direkt, übertrist att göra senare... :-(

När jag är så här trött läser jag i alla andras trötta ansikten att de är hjärtligt trötta på JUST mig...

När jag är så här trött hittar jag slantar på gatan (eftersom det är där blicken är!) och lägger i skorna som lyckopengar. (Klirrar om mig när jag tar av mina skor!)

När jag är så här trött så hänger jag på mig min änglapingla och hoppas att min personliga ängel ska komma och pigga upp mig.(Bild från Lilla mirakel)

Det är nog tur att jag snart ska få Påskledigt.
Och snart ska jag få prova på att karda och kanske spinna.

Och så fick jag en till Uppmuntring idag, från Rosenvante och det lyser upp i trött-trött-mörkret!


Precis som alla goa kommentarer jag fått! Tack, alla!

Nu sätter jag mig i soffan med stickningen!

Och så står jag upp som ny i morgon, precis som Särimner...

6 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ja ... jag har också gott så trött så huvudet hängt vid knän men mest har jag fått se hur vi gör när snön är framme ... usch så mycket skräp nu när snön börjat tina bort!
:)

Rosenvante sa...

Ja, det är skönt att det är ledigt snart. Tror nog vi alla behöver det nu. Fasen, jag hittar aldrig pengar även om jag går o tittar ner, ser bara skräp, skräp. Så var glad att det klirrar om skorna, (kan ju bli ett nystan eller två om du har tur).
Nu får du stå ut två dagar till och sen kan du sova o vila o mysa flera dagar.

Anette sa...

Tur att du inte är så trött att du inte orkar skriva här;) Jag försöker samla kraft för att skriva några rader, men det blir inte förrän i morgon. Ha det så bra!

AnJa sa...

Jag kunde kopiera ditt inlägg till min blogg rätt av. Lägg till att vi har över en meter snö och drivor på fem meter och plogkanter på alla vägar på tre meter. Det är inte smutsigt utan vitt. Jävligt vitt... Grisen på slutet var knorren för morgonen. Kan inte göra annat än att le. Underbar bild!! Hoppas ängeln bär dig fram till ledigheten.

Therese sa...

Åh så jag känner igen mig i ditt inlägg. Men så kom jag på att det är ljust när man vaknar på morgonen. Det närmar sig vår! Snart snart börjar vi se de första tecknen! Här är snön inte helt borta föränn i Juli förvisso, men när det väl sätter igång blir det sommar på en vecka eller två!

Och vad spännande med spinnkurs! Jag ser verkligen fram emot att följa dina resultat. Jag hoppas påskhelgen ger dig välförtjänt vila och massor av tid (och ork)för stickning. Keep knitting!

Sunna sa...

Hoppas du är på G i morgon, glad påsk