onsdag 31 mars 2010

Bara en dag kvar!

Det har känts lite bättre idag... Mer flyt, massa snälla kommentarer om min Feather and Fan Comfort shawl, lite uppmuntran från olika håll bland annat har det känts skönt att höra att det finns fler trötta och "lessa" out there! :-)

Har stickat idag på min Echo Flowers och det går långsamt för det är så mycket annat som ska ordnas hela tiden, men jag har tänkt på hur omöjligt det verkar, först när man LÄSER mönstret (och på ENGELSKA också!) och hur det liksom faller på plats när man väl sätter i gång.

Och så har jag tänkt på att när jag var på stick-café så visade Visa Lisa sin Laminaria-stickning (vilket just då kändes nästan FÖRMÄTET av mig att säga att JAG skulle sticka en SÅDAN!) och så visade hon "2 to 9" och sa att man fick se upp så maskorna kom i rätt ordning...och realiteten i det gick inte riktigt upp för mig förrän jag satt med mina "2 to 9".

Nä, jag är inte framme vid Laminaria än, men snart...
I have confidence in confidence alone!
(Blinkning till alla oss som sett Sound of music mer än ..hrm... gånger!) :-)

7 kommentarer:

Visa Lisa sa...

Men Cecilia! Lövet i Echo Flower är ju exakt samma mönster som i Laminarian! Så egentligen avslöjade du nyss att du klarar Laminaria med bravur! Ser fram emot att få se din Echo Flower först, så biter du lätt av e Laminaria sen!
Stor kram!

AnJa sa...

Sound of Music mmmmmmm. Ligger steget efter dig i sjalstickning så 2 to 9 är än så länge rena grekiskan men det vore väl tusan om man inte skulle ta sig till den nivån nån gång :-) Nu lämnar jag snön och far 80 mil söderut. En anhörig kommer hem från sjukhus i morgon på permis över påsk och jag vill gärna vara där och stötta några dagar. Trevlig påsk goa du!

The Willow Fairy sa...

Vet inte om man ska erkänna det, men jag kunde Sound of Music-texterna utantill (mamma hade skivan...) redan innan jag såg filmen första gången och då var jag 9 år max, för jag hade inte lärt mig engelska ännu. Sedan när jag lärde mig engelska och förstod vad texterna betydde så minns jag att jag blev besviken, men det har inte hindrat mig från att se filmen fler gånger än vad som räknas som hälsosamt...

Monica Hansen sa...

Låter som en spännande stickning på gång.. Glad påsk!

Iwona sa...

Jag vill se din Echo Flowers, och sedan... Laminaria. Stickar du den då gör jag också det :)
Du har något att hämta på min blogg :) Ha, ha... igen ;)

Renée sa...

Hoppas du lägger ut en bild på "den där grekiskan" sen för jag fattar ju inte ett skvatt! Har aldrig kunnat läsa mönster tyvärr... Glad påsk!!

Rosenvante sa...

Tror nog du klarar Laminaria lätt som en plätt.
Glad påsk önskar jag dig.
Vila nu så du blir pigg