fredag 26 mars 2010

Mild, vårdisig eftermiddag

Avslutade på arbetet med den där nöjda känslan av koll. Vattnade mina "fönsterträd", ordnade med solskydd till dem, stängde av datorn, la pennorna snyggt i rad (!) och släntrade ut i den disiga, ljumma eftermiddagen. På avenyn spelade en man ledmotivet ur Zorba och titta vad som fick plats i min påse:Alla garnen harmonierar med känslan längs Avenyn idag; len och mild!
Men vad är det då för garn?

Jo, med tanke på att det snart är min födelsedag tänkte jag mig köpa lite presenter och lotta ut. Först försökte jag tänka ut vad någon annan skulle vilja ha men kom fram till att det var ju bättre att jag köpte sånt jag ville ha själv, det är ju i alla fall min födelsedag! :-)
Så det blev vitt lingarn, lagom till en Tiger Eye Lace Scarf eller något sådant. (Jag är väldigt förtjust i min linscarf, väldigt behaglig att bära!)Men så kunde jag inte riktigt motstå detta vackert gröna Silkesgarn som skulle kunna bli två ljuva spetsmuddar:Vill du vara med i utlottningen kan du kommentera det här inlägget senast den 7 april! Du får önska vilket du vill ha eller vara med i utlottning av båda!

Dessutom vill jag ha nya disktrasor, men det garnet behåller jag själv:Häromkvällen blev jag så orolig att det vackra Karin Kurbits mönstret skulle försvinna innan jag hann köpa så jag blev tvungen att skika efter det...och ett mössmönster till!Det blir säkert en lång vinter, nästa vinter också! :-)

(Ja, jag borde varit mer bildmässig och tagit bort plastpåsen från bordet med garnet! Jag vet!)

I morgon bär det av till mamma igen, kanske att datorn får följa med...?

22 kommentarer:

Renée sa...

Jag är naturligtvis gärna med på bägge lotterierna men jag skulle nog helst vilja vinna det vita lingarnet. Ser så naturligt och fint ut och framförallt vår-igt ut!

Rosenvante sa...

Men lilla vän så gulligt, ge bort presenter när man själv fyller år.
Skulle jag vinna vill jag gärna ha det gröna silkesgarnet, men självklart skulle jag bli glad åt det vita lingarnet.
Vilka vackra mönster du köpt. Den röd vita mössan blev en favorit direkt, den skulle jag vilja göra.

The Willow Fairy sa...

Lite Pippi Långstrump över ditt firande. Hon gav också bort presenter på sin födelsedag. Jag är nyfiken på att sticka i lin och jag bara älskar silke, så jag skulle bli glad för vilket som.

Anette sa...

Naturligtvis vill jag gärna va med. Jag kan inte välja, men skulle jag vinna det vita hoppas jag att även mönstret på scarfen ingår;)

AnJa sa...

Åh vad kul! Vill gärna vara med. Om jag har tur vill jag gärna prova att sticka i silkegarn, det har jag aldrig gjort.

Therese sa...

Vilken härlig positiv energi jag fick av detta inlägg. Vår i luften, ljuv musik och fantastiska garner. Jag tycker absolut man kan sticka mössor även när det är för varmt för att använda dem. Fast där jag bor snöar det vansinnigt även idag, så här är det mössa på som gäller ett tag till! Och klart jag vill vara med i pippi-utlottning! Men du, när fyller du år?

Lil sa...

Ojdå, jag lade en kommentar vid "fel" inlägg ovan. Men skriver även här förstås. Jag vill gärna vara med på din Pippi-utlottning :) Och skulle jag vinna, så önskar jag mig det vita lingarnet (det ljuvliga silkegarnet har jag i min butik :), men det går också bra att vinna ändå) Visst är våren här att njutas av! Och man kan sticka vad som helst oavsett väder och årstid, tycker jag:) Ha det gott!

Kerstin sa...

Trots inhandlande av mycket garn på SiV i helgen skulle jag gärn vilja vinna mer garn. Tacksam för vilket som. Trevligt initiativ att ge bort garn när du fyller år. Glad påsk!

Cecilia sa...

Jag fyller år i påskveckan men inte på första april, minsann, utan precis en vecka senare! :-)

sticksIDAn sa...

Jag vill också gärna vinna! Men att välja garn... det kan jag inte. Grattis på födelsedagen!

Clara sa...

Åh vilka vackra garner! Precis som alla andra har jag också svårt att välja, men jag tror att det gröna garnet är allra finast enligt mig. Och jag håller verkligen med om att de liknar avenyn!
Grattis på födelsedagen!

Skogsflickan sa...

Jag vill såklar också gärna vara med! Jag blir lycklig för vilket som av garnerna!!

Och tack för kommentaren, hade kommit av mig lite i bloggen, men är nu tebax snart... tror jag :D

Kram! Och grattis! I förskott, efterskott eller vilken dag det nu är som är Den Stora Dagen...

Heidi sa...

Vad gullig du är! Det här inlägget sänder energi lång väg! (Sorry, det blev flummmigt). Gratulerar med dagen, hoppas den blir/är/var underbar!

Båda garnerna är läckra men om jag vinner (peppar peppar) lingarnet, så blir det en tigers eye sjal, då min förra försvann på en tysklandsresa...

Annica sa...

Trevligt sätt att fira födelsedag. Vill gärna delta i båda utlottningarna.

Anna-Karin sa...

Grattis!! Vilka härliga garn! Vet inte vilket som är finast, men jag tror nog att det vita lingarnet låter som det jag helst vill vinna.
Kram!!

Anonym sa...

Grattis! Så fint av dig att ge bort presenter när du fyller år. Jag stod och fingrade på det gröna silkegarnet senast jag var inne på Deisys så om jag vann det skulle jag bli väldans glad.

Anonym sa...

Tycker båda garnerna är fina. Jag skulle bli glad åt vilket som. Christina

Elisabeth sa...

Vilka vackra garner! Jag vill gärna vara med och tävla om dem - svårt att säga vilket som är finast...

Carola sa...

Jag hänger absolut på och försöker vinna härligt garn. Jag vet inte vilket jag föredrar. De är lika vackra så vad som än blir över om jag vinner blir jag glad för :)

Evas Pyssel sa...

Hej och Grattis !!!Vilken rolig idé att lotta ut "dina" födelsedagspresenter.Det är bara att hoppas på tur för båda garnen tilltalar mig. Har nyligen avslutat både ett par muddar och en liten trekantssjal. Roligt med små arbeten !!! Hälsningar Eva

Monica Bergström sa...

Vilka underbara garner deltar gärna i utlottningen av det gröna lingarnet. De flesta gröna färger tilltalar mig finner sån ro i denna färg.

Susilull sa...

Grattis i efterskott!

En tävling, men här var man visst ute i sista sekunden. Det gröna silkegarnet vore trevlig att få klappa på.