söndag 28 februari 2010

...och så...

Jo, jag fick en bok av mamma. Den har varit min farmors och innehåller redan på den tiden "gamla mönster". Tryckt 1925, så nu är de urgamla! :-)
Och så fick jag låna en bok. Där fanns en cirkelkofta, ljuvlig och skir som en dröm fast den lockar inte mig. Att sticka, i alla fall! Däremot fanns det en bård på en annan kofta som nog får bli en scarf till mig. Har en liten fin samling silkesgarn, någonstans, vill jag minnas, som nog kan passa!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Min chefs fru har det där häftet också, osprättat, vilken guldgruva hon sitter på och du också. Jag gillar den där cirkelkoftan, har sett för länge sedan på nån blogg nån som gjort en liknande och den var så superfin.
Den där bården kommer att bli jättefin som scarf, bra idé att ta en del så där bara.

AnJa sa...

Visst är det häftigt att sätta tänderna i gamla böcker! Jag har turen att ha min Gubbe som bor i sitt barndomshem. Där finns kvar en hel del skatter om man rotar runt. Och det gör man ju:-)

Anette sa...

Tack för kommentaren! Risken finns att jag tar dej på orden och ber om hjälp, men inte än. Jag måste må lite bättre för att ge mej på den. // anette

Rosenvante sa...

Du har nått att hämta vid mig

Janette Millbom sa...

Åh vilket vacker skir kofta därovan!

lustigt, tröststickning skrev jag först, men tänkte liksom du, att ledsen är jag ju verkligen inte, därav skön-stickning =)