söndag 10 januari 2010

Vi då?

När gästerna gått (den mustiga grytan blev god men inte så MUSTIG som jag tänkt mig...) kastade jag mig som en rasande furie över julpyntet. Svisch, svisch, bort, bort! Ner i lådor och maken tog hand om granen. Men när vi var klara och maken åkt ned i källaren med pyntet kom jag in i vardagsrummet:Att man alltid glömmer något!

Har stickat klart första halvan av TEL-scarfen men sedan blev det sådär besvärligt igen! Både för många och för få maskor och så TAPPADE jag ett gäng! Haha!

Tror jag kryper i mjukisbyxor och placerar mig i soffan med sonens pansarsockor. Är nog mest sugen på mina kamelhårsvantar just nu men är supersträng; INTE starta något nytt förrän föregående projekt är klart! Då blir jag stressad och tappar lusten!

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det står en jättestor tomte kvar vid kaminen med lyckta i handen, fattar inte hur jag lyckades missa den igår???? Men så är det ju alltid, nån slinker alltid undand, de vill banne mig hålla sig kvar ända till påska om de kan.

Sunna sa...

Jag lyckas alltid glömma något också, imorgon ska mitt pynt bort och så läste jag i reklamen att de började sälja tulpaner också. visst måste man ha det när man slänger ut julen

Ginas stickverkstad sa...

Garnet räckte det gick bara åt 6 nystan.
Jag har också missat några julpynt, får ta det idag.
Kram Gina

Susilull sa...

Konstigt det där med att det alltid blir någon liten tomte kvar. Jag städade ut julen igår. Tror jag hittade alla tomtar, men man kan ju aldrig vara säker... en liten ängel har dock dröjt sig kvar på gästtoan, men hon får vara kvar en stund, hon är inte så julig!

Cecilia sa...

På toaletten har jag också en liten ängel kvar, sedan förra året! Det blev först lite av en kul grej och sedan glömde jag liksom bort henne...

Ginas stickverkstad sa...

Det tog inte lång tid att sticka den och stickor 4 blir det inte allt för långt draget.
Ha en trevlig kväll.
Kram Gina