tisdag 12 januari 2010

Tisdagen den 12 januari, oxdagar

Ojoj, nu blev det tungt i backen...
Vaknar varje morgon, rosenkindad och barnsligt övertygad om att just idag ska jag komma i kapp och varje eftermiddag lika lång i fejan som en fågelholk, för nej, jag hann inte...
Nåväl, sonen hade låst sig ute idag så han kom till jobbet och vi tog vägen om biblioteket hem och jag hittade en bok om skuggstickning.
I höstas hittade sonen en sida om optisk stickning som han tyckte såg kul ut och jag lovade att vid tillfälle förstå mig på det. (Jag länkade till en bild här men fick tydligen inte det!)
Sedan har det typ... vilat... men i och med boken så kanske jag ska försöka mig på det i alla fall. Men jag börjar nog med en grytlapp, typ! :-)

Snart har halva januari gått, då är det februari och det är en kort månad (för det mesta!) och sedan kan man börja tänka på små krukor med frön i...
Skulle fotograferat alla mina fröpåsar men den förbaskade kameran har fått fötter igen... tredje gången sedan mitten av januari!!! Men jag ska nog fånga in den igen, lägga mig i bakhåll och hoppa fram när den inget alls anar! :-)

2 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jag kommer aldrig ifatt heller. Chefen förstör min planering hela tiden, så är det beställningar och fakturor som ska göra. Har inte fått fram ett enda underlag till bokslutet ännu, fattar inte hur det ska gå.

Cecilia sa...

Och där kan vi tala om deadline, tänker jag?! Bokslut måste väl vara klara vid visst datum? Brr... Var rädd om dig, sånt kan sätta sig på sinnet!