tisdag 5 januari 2010

Tisdagen den 5 januari, hemma igen!

I bland känns det som ganska lång att ha mamma 14 mil bort; hon behöver mer, fast vi försöker åka ofta, alla syskonen... Suck...
Hemma hade lite mer amaryllisblommor slagit ut samtidigt som en del fick rensas bort.Tänk så mycket elektronik som behövs för en natt borta...Hemresan idag blev ansträngande; det snöade hela förmiddagen så motorvägen var delvis täckt av snö och trafiken gick i genomsnitt i 60 km/h. (Jag har en släkting som blivit fartbötfälld två gånger på motorväg för att ha kört för långsamt...) Norr om Kungsbacka blev det bättre och vi kunde öka farten men jag är rejält nedkyld. (Bensinförbrukningen sjönk med ca 20% med den totala fartminskningen!)Dags för dottern att prova beanien, började lite på sonens pansarsockor, också. Men i kväll blir det TEL-scarf, har längtat lite efter den.

3 kommentarer:

Skogsflickan sa...

Vilke fantastiskt underbar lila färg! Och välkommen hem igen :D

Rosenvante sa...

Visst är det konstigt, förr kunde man ju åka bort utan att ens fundera över alla elgrejer som skulle med, i dag är det ju halva packningen. Skönt att hemresan gick bra. Håller med om det där sakta maket på vägen, jag blir galen när jag kör varje dag och det är samma eller några i alla fall som alltid ligget och bestämmer allas fart till 50 - 60 km när vägarna är bra och det går att öka farten.

missen sa...

Hur klarade vi oss förr utan all teknik? Amaryllisen är drottningblomman under jul, de är så vackra.