tisdag 26 januari 2010

Tisdagen den 26 januari

Lååång dag på jobbet som avslutades med kollegan (han med juicen och mackan före jul) erbjöd sig att "ensjälver" göra en arbetsinsats för oss båda! Han är väldigt snäll men jag stannade kvar och gjorde åtminstone en del av arbetet, så jag var SENT hemma.

Pansarsockorna är nu helt och hållet klara! De sitter på mina tassar som är obetydligt större än sonens. (När hände det?)
Nu är jag sugen på tunnare sockgarn och Boy, oh, boy, har jag gott om sådant! :-)
Kamelhårsvantarna är på G:Dessemellan leker jag med min nya elektroniska leksak och livsnödvändiga apparat:Min gamla Mp3 började vägra att radera gamla filer och sedan bytte den okontrollerat filer mellan album och tillslut övergick den till koreanska och vägrade låtsas om att vi alltid talat svenska med varandra... sicken svikare!
Dottern tyckte att det var dags för mig att få en iPod så jag valde en rosa...liten och läcker som en karamell! :-)
Måste bara vänja mig vid iTunes men är på god väg, det är inte så stor skillnad mellan det och Windows Media Player och det är jag bra på!

Nå, idag satt jag emellertid på bussen med ljudboken i öronen, Baronesse beret långt neddragen för att hålla propparna kvar och stickade på min vante så koncentrerat att jag höll på att glömma stiga av. Av någon anledning kikade jag upp i sista sekunden, fick syn på vad som höll på att hända och blev så förvirrad att jag hoppade upp med stickningen i handen och rev av mig baskern på väg ut i kalla vinterkvällen...

Någon sa att det ska bli snöstorm i natt. Helt egoistiskt hoppas jag på lika mycket snö som i november 95 så att jag inte kan gå till jobbet.... :-)

6 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Hej visst är de mysigt med snöstorm =)
Jag har en sådan där grön, ljusgrön, den har gått varenda dag i 1½år , så de var ett bra köp.
Min nya bild är rosasmultronblommor , men de blev inga bär, tror bara att de är till prydnad, men vi får se.......

Ha de gott , jag håller tummarna.
Eva.

skapa och inreda sa...

Blir glad över att läsa det du skriver hi hi...
Annika

Rosenvante sa...

Claudia fick en likadan rosa av gubben för några år sedan. Den lyckades hennes pappas nya fru tvätta i tvättmaskinen. När hon fyllde år fick hon pengar av oss och några till för att köpa en ny och då finns de inte längre?????? Var lyckades du köpa din?
Önskar jag varit en liten fluga på din axel idag och sett den bussfärden.... lät faktiskt kul.

Emelie sa...

Duktiga du =) Vad skönt att de blev klara till slut!
Jag håller med dig och hoppas på snöstorm. Eller som när man var liten och det var för kallt för att gå till skolan. Tänkte försöka mig på det där med arbete imorgon om inte naturen ställer sig i vägen dvs =)

AnJa sa...

Hahaa ja kan se dig med mössa och stickning flyga åt alla håll :-) Här är nog stormen på god väg. Vaknade i morse och trodde att jag sov ute, mitt hus har ganska bra självdrag när det blåser...

The Willow Fairy sa...

Snöstorm är härliga - om man inte sitter fast i en bil någonstans då, men om man är inne och har tillgång till varmchoklad och stearinljus. Tyvärr läs det bli regn innan kvällen som sedan fryser på - ibland önskar man att man inte bodde i Göteborg...