måndag 18 januari 2010

Måndagen den 18 januari

Idag har jag varit på stickcafé för första gången och det var trevligt! Dessutom fick jag min SYTYCK-vinst:Tjusigt, eller hur? (Febe på Deisy har gjort dem!)
Tack för rösten! :-)

Jag stickade på pansarsockorna men det går trögt, det är som de inte VILL bli färdiga. :-(
Nu är det "bara" resår kvar och det är tråkigt! Tur att jag gör magic loop, skulle aldrig få gjort andra sockan annars och sonen skulle få hoppa på ett ben... eller så kanske han skulle lösa det på något annat sätt, vad vet jag?

Sonen och jag var och simmade före caféet och då fick jag vatten i klockan. Lätt åtgärdat! Detta har hänt förut och det är bara att öppna med superduperverktyget, låta ligga öppen över natt och sedan skruva ihop igen!Trillade faktiskt i sjön förra sommaren på bästa Melkermanér med mobilen i fickan och den lever också ännu tack vare en natt i öppet skick. Trixet är att från början köpa low tech. Stabilt, tråkigt och okänsligt! :-)

6 kommentarer:

Ginas stickverkstad sa...

Så söta örhängen. Vilken tur med klockan.
Kram Gina

Emelie sa...

Det var roligt att få ett rikigt ansikte till bloggen! Hoppas att det blir fler stickcafeer framöver, jag kommer vara där!

Rosenvante sa...

Vilken härlig idé att göra sådana fina örhängen. Jättegulliga.
Håller tummarna för att klockan torkar och fungerar i morgon.

Cecilia sa...

Visst är de fina?! Febe som arbetar på Deisy har gjort dem!

Sunna sa...

Tänk ett sånt verktyg som man kan lösa allt med, varje kvinnas hemlighet

Zan sa...

Schyssta örhängen! Jag är imponerad av att du nästan är färdig på sockorna, trots att resåren saknas än. Jag är lite tvärtom- resår ok, hälsteg-suck! Men jag hoppas att jag någon dag har hittat ett flow även där, jag kanske ska testa någon ny variant på hur man gör dem... Jaja, ha en trevlig kväll!