tisdag 15 december 2009

Tisdagen den 15 december, London bit för bit

Vi åkte till London tidigt i torsdags. Efter att tagit oss till hotellet i östra delarna av Londons utkanter (billigt men okej) åkte vi till Camden market . Det är betydligt ruffigare än länken visar men trivsamt. På dagen, vet inte om jag ville vara där en sen kväll...
Hotellet låg vid en stor park som var resten av ett större privathem, i parken fanns en massa ekorrar (klicka gärna på bilden!):

Och märkliga växter:
Och en damm med båtar och fåglar och ett klocktorn som jag inte har bilder på! (Kameran var och är i Stockholm, berättar mer om det sedan men fotona är dotterns allihop)
På kvällen var det Pink! på O2-arenan. Stoor arena, stoor upplevelse!

(Videovalet är inte för att det känns typiskt för varken P!nk eller konserten, men dels sjunger dottern denna sång ibland och så ryser jag lite när Pink sjunger "...be right, right????")
På fredagen var det shopping på agendan efter att vi vilat ut på förmiddagen, torsdagen blev en lååång och spännande dag! Jag köpte nog nästan inget men dottern köpte böcker, t-shirts och skivor.

Vi besökte Covent garden som är ett mysig ställe men sedan kroknade vi och åkte hem till hotellet...

To be continued. (Next episode; I knit London)

2 kommentarer:

Rosenvante sa...

Funderar om vi var i samma park för några år sedan, ligger ganska nära Buckinghamn palats. Där fanns också massor av stora ekorrar och en damm. Det jag är mest avis på är att ni sett Pink, vilken upplevelse......

Cecilia sa...

Ja, det var verkligen extra!