söndag 27 december 2009

Söndagen den 27 december, femtonspel? Klar undetskattning!

Nej, nej! Femtonspel är det inte!
Det är en fullsize rubiks kub, vi pysslar med, här i mellandagarna!

Men efter många timmars hårt arbete så är översta lagret klart...
"Jag tror jag ska ha ett glas vin" undslapp sig maken.
"HA! Minst!" svarade jag. Började sedan undra vad jag menade. Ska jag ha två glas? Eller någon tjusigare dryck? Vet faktiskt inte...

Vad gäller min självstickade kofta så fortsätter omröstningen men The Willow Fairy har klarsynt löst den gordiska koftknuten; jag kommer att ge bort den. (Särskilt som tre av sex röster totalt hittills kommer från denna lägenheten och hamnade på "Repa upp!!!") Försökte lägga in "Skänka bort!" som tredje valalternativ men lyckades inte omedelbart och så stod maken lite otåligt bredvid med en hylla i famnen så jag gav upp.

Slitigt har det varit men en sak är så rolig; vi arbetar så bra tillsammans, maken och jag! Ge oss en hylla, ett piano eller en kingsizes säng att flytta och vi lirkar oss in genom minsta lucka, glada och belåtna!
Så gjorde vi också vår bröllopsresa till fots i Smålands djupaste skogar med tält. Hällregn första dagen då mor och far släppte av oss vi Knoxhult! Sådana är vi! Vi äter taggtråd till frukost också! :-)
Fast nu ska jag få vin...
P.S
Hm...jag kan lösa rubiks kub...

3 kommentarer:

Zan sa...

Jag tvivlar inte en sekund på att du kommer lösa kuben :-)

Rosenvante sa...

Jisses, har ni flyttat ett piano???? eller vadå. Två glas låter som lite lite i så fall, musklerna måste ju slappna av efter sådana lyft, del på flaskan.....................

AnJa sa...

Hmmm Rubiks kub var hundra år sedan! Tror aldrig jag lyckades fixa den.. Pussel körde vi varje jul. Massor med smååå bitar. Härligt. Nu vore det nog dödfött katten skulle nog gilla det alldeles för mycket :-) Härlig bröllopsresa! Den skulle jag gärna välja om jag nu skulle gifta mig igen.