tisdag 27 oktober 2009

Tisdagen den 27 oktober, efter morgonpasset

Jag gympar inte, utan har arbetat en sväng här i gryningen. Programmet som är en trialversion går ut i morgon så det gäller att smida medans järnet är varmt, om man så säger. Eller "Det gäller att klicka på medans länken är aktiv!" kanske är en mer modern variant på samma tema!

Nu tar jag lite paus i sockstickandet, var inte alls sugen på labbegarnet, men dessa sockor kommer iaf gå till insamlingen. (Det blir nog några fler, om jag känner mig själv rätt!)
På ena sockan anas en liten snodd; testade I-cord-stickning. Gick väldigt lätt och blev fint!

I går stickade jag några varv på koreografutmaningen, det gick bra men är ju förstås just precis det det ska vara, en utmaning!
Troligen kommer jag inte låtsas vara koreograf mer (ever!!!) men jag har lyft blicken och törs snegla på andra saker, som skira spetsar och engelska beskrivningar.

Baskerprojektet är lite tjuvstartat men jag ska ta reda på vad yo betyder (om man inte är hiphopare, förstås!). Men jag har fått vänliga tips om ställen att kika på för översättningar. Gissar att K2 inte har med Kilimanjaro att göra utan betyder "sticka två maskor". Värt att kolla upp, dock! :-)

I dag kommer dottern med kamrat hit till stugan och vips blir jag värdinnefånig; vad ska vi ha till lunch, undrar om de vill ha fika när de kommer? Just nu lutar jag åt drive-in på MacDonalds! :-)

1 kommentar:

The Willow Fairy sa...

Yo! Wassup? Ska bli kul att följa din engelskspråkiga utveckling :-)