fredag 23 oktober 2009

Fredagen den 23 oktober, fikapaus

Nä, påsen var inte på plats i torsdags och inte heller idag...

Mest retar det mig att mina Symfonie Wood nr 3 är väck och näst mest att den nästan färdiga sockan i Aloevera till sockutmaningen är väck.
OM det är någon som snott påsen (!) så hoppas jag att personen i fråga stickar färdigt sockorna. (Fast egentligen hoppas jag att personen öppnar den lindrigt rena matburken och får känna hur gammal gulasch luktar! Moahaha!!!=ondskefullt skratt!)

Nu ska jag inte mer bekymra mig om bortkomna saker, lite till arbete idag och sedan blir det Örby nästa vecka! Sonen har höstlov och jag är lite halvledig också. Tar med datorn och ska göra en del saker men så mycket trevligare att göra det i brasans sken! Nära till Kinnagarn är det också! Och utmaningsstickningen och sockstickning ska med!
Denna försommarbild är från naturstigen vid Hyssna kvarn; absolut värt ett besök i kvarncaféet och sedan en promenad längs vattendraget (vars namn jag glömt...)

2 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Kvarnkafét var jag på i våras när de precis hade öppnat. Vi åkte dit med vårt "mc-gäng".

Cecilia sa...

I våras...bilden togs en kväll när sonen och jag fikat och sedan körde ut bilen och parkerade utanför, innan vår promenad, för att inte bli instängda av alla MC som skulle komma. Kanske våra vägar korsats?! :-)