söndag 28 mars 2021

Slipover och hjärtan

 Slipover är ett utmärkt plagg. Jag ärvde en av maken, en köpt, och jag har använt den nästan varje dag! Så nu har jag stickat en i Drops Lima, garn jag köpt för länge sedan till något som inte blev av. Mycket nöjd med min nya slipover!

Detta historiska covid-19 år är jag mentor för en klass som ska ta studenten i vår. Det är tveklöst den raraste klass bland alla fina klasser jag haft ära att ansvara för och med sorg i hjärtat inser jag att något "utspring" blir det inte. Ingen bal, inget flak... så jag försöker hitta på små saker som är coronasäkra och som visar att jag bryr mig. Varsitt träd i Vi-skogen bjuder skolan på, jag ska skriva något i varje, lägga i en lapp med en dikt och så har jag virkat ett hjärta till var och en.

3 kommentarer:

fale artut sa...

Ja, jag har också funderat på att fixa en ny sådan.... Hade en älskad grön för länge sedan, och en randig som jag gjorde i nian, i rost, blått och grönt.
Så bra att du inspirerar! Fina hjärtan, jag är säker på att du kommer att vara saknad, en sån där lärare man minns hela livet!

Ewa Svensson sa...

Vilka fina hjärtan dina elever ska få! Var kan jag hitta beskrivningen?

AnJa sa...

Trevlig påsk i efterskott! Fin slipover. Jag förstår att eleverna som går ut i vår (och i fjol) inte har det lätt. Känns inte lätt här heller men det kanske inte är så lång tid nu kvar tills vi får vaccin. Ha det bra!