söndag 26 november 2017

Torgvantar

Första julklappen klar! De ska kompletteras med handvärmare att ha i fickan. 
Garnet är Fabel och det var bara att sticka på. Många garnändar att fästa,  dock.
För ett tag sedan blev en närstående rånad. Otäckt nog på nästan öppen gata, sen eftermiddag, inte kväll. Det var väpnat rån men vapnen var mest att hota med. Och... rånarna åkte fast. Ville liksom säga det för man läser jämt om hur polisen aldrig löser några brott men här gjorde de det. Och poliserna visade klokt och inkännande bemötande av den rånade. Heders!

2 kommentarer:

KataM sa...

Fina torgvantar, härliga mossgröna färger.

Så otäckt med rånet. Men fint att du skriver om att polisen gjorde ett bra jobb. Jag tänker ofta på när det skrivs om polisens misslyckanden och dåliga beteende, att det nog mest handlar om deras resurser och arbetsvillkor. Är grundförutsättningarna dåliga, blir det svårt att göra ett bra jobb. Poliser är också människor och får de bara en massa kritik när de gör sitt bästa utifrån dåliga förutsättningar, är det inte konstigt om de till sist tappar både sugen och empatin. Det är ju så vi människor fungerar.

AnJa sa...

Måste vara ett enormt trauma att bli rånad! Och med vapen inblandat! FY!!! Håller med KataM polisen gör ofta ett fantastiskt jobb, men det pratas det alltför sällan om. Vilka härliga torgvantar!!! Fin färg!